Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Čtvrtfinále play-off je tady! Klokani začínají s Chodovem doma

Klokani se ve čtvrtfinále utkají po 3 stopkách od Sparty s Chodovem, který postoupil do play off se 48. body z pátého místa.  

Papírově silnějším soupeřem, a tedy favoritem na postup do semifinále by měli být hráči Bohemians, jelikož v obou utkáních této sezony dokázali svého soka porazit a do play-off míří z lepší pozice. První utkání ovládli klokani 4:3. Podívejte se, jak to na Vinohradech vypadalo:

V druhém společném utkání byl počet vstřelených gólů už větší. Klokani na půdě Chodova zvítězili 4:6. Úspěšný zápas Bohemky si můžete připomenout v následujícím videu.  

Klokanům se v letošních zápasech dařilo mimo jiné taky v přesilovkách, ve kterých se jim podařilo nastřílet 36 gólů. Nejvíce si jich připsal Jakub Šárka, kterých jich vstřelil 10. 9 se podařilo vstřelit Matěji Pěničkovi. Pro klokany by to mohla být jedna z cest, jak nad Chodovem ve čtvrtfinále uspět. 

Dle ostatních statistik Českého florbalu je Bohemka úspěšnějším týmem také v případě oslabení nebo také v počtu vstřelených gólů, kterých mají zelenobílí na svém kontě celkově 201.  

V sobotu, 27.3. se budou muset klokani obejít bez svého úspěšného útočníka Filipa Formana, který v posledním utkání dostal červenou kartu, a tak v sobotu nenastoupí. Bitva o postup do semifinále začíná v sobotu ve 20:00. Utkání bude živě vysíláno na HbbTV ČT. V neděli, 28.3. se zápas odehraje od 18:00. Živý přenos bude tentokrát v režii portálu TVcom.cz. Zápas můžete sledovat živě na tomto ODKAZU.  

Podaří se klokanům po sedmi neúspěšných pokusech postoupit do semifinále? Sledujte živé přenosy klokanů, fanděte a pomozte jim uspět v soubojích proti Chodovu.  

Chceme o skok dál! Chceme do semifinále.

Následující venkovní utkání Bohemky proti Chodovu:  

2.4. FAT PIPE FLORBAL Chodov - FbŠ Bohemians 18:30 

3.4. FAT PIPE FLORBAL Chodov - FbŠ Bohemians 18:30 

Související utkání

Utkání - Muži A
27.3.2021, TJ Sokol Vinohrady
FbŠ Bohemians
5:9
3:3, 2:3, 0:3
FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Utkání - Muži A
28.3.2021, TJ Sokol Vinohrady
FbŠ Bohemians
8:5
1:3, 2:1, 5:1
FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany