Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanům končí sezóna. Ve čtvrtfinále nestačili na Chodov

Klokani v šestém čtvrtfinále neodstartovali vůbec špatně a už ve 2. minutě se prosadil tečovanou střelou Matyáš Krebner.

Jenže ani Chodov nezůstal pozadu a ve 4. minutě bylo vyrovnáno. V utkání se bohužel začal projevovat horší zdravotní stav našich klíčových hráčů a Chodov začal mít navrch. Do konce první třetiny přidal ještě jednu branku a vedl 2:1.

Ve druhé třetině pak klokani využili i svou druhou přesilovou hru, když se po zemi trefil Filip Forman a bylo to 2:2.

V dalším průběhu už ale úřadoval hlavně Chodov, ten do konce prostřední části zvýšil na 4:2 a vytvořil si klíčový náskok.

Do poslední třetiny museli klokani otevřít hru a to byla voda na mlýn chodovským brejkům. Náskok soupeře postupně narostl na 6:2 a bylo prakticky hotovo. Za klokany se sice ještě prosadil Mikuláš Forman, ale poslední slovo měl opět Chodov na konečných 7:3.

Klokani tak končí po prohrané sérii 2:4 ve čtvrtfinále.

Soupeři gratulujeme k úspěchu a přejeme hodně štěstí do dalších bojů.

FAT PIPE FLORBAL CHODOV - FbŠ Bohemians 7:3
branky: 
4. Martin Řezáč, 12. Marek Vávra, 28. Marek Vávra, 39. Daniel Eremiáš, 54. Petr Majer, 55. Daniel Eremiáš, 56. Petr Majer - 2. Matyáš Krebner, 26. Filip Forman, 56. Mikuláš Forman; rozhodčí: Pavel Kačer - Ondřej Vašíček; vyloučení: 4:2 + Pavel Čihák 5; využití: 2:2; zásahy brankářů: Vojtěch Šimůnek 23 - Radovan Michajlovič 19; po třetinách: 2:1, 2:1, 3:1;

Související utkání

Utkání - Muži A
7.4.2021, SH Jižní Město
FAT PIPE FLORBAL CHODOV
7:3
2:1, 2:1, 3:1
FbŠ Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians