Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky čeká po reprezentační pauze náročný zápas s Vítkovicemi

V rámci 14.kola ČEZ Extraligy čeká klokany těžký soupeř, kterým jsou Vítkovice. Kvalitu soupeřek je možno vyčíst už z prvního pohledu do tabulky, kde mají po 11 odehraných zápasech 27 bodů. Jediný kdo zatím dokázal ostravský tým porazit je Chodov a městský rival FBC ČPP Bystroň Group Ostrava.  Vítkovice ve svých zápasech spoléhají především na pevnou defensivu. Doposavad inkasovali pouhých 30 gólů, což je nejlepší výkon ze všech týmů ČEZ Extraligy.  

Co se týká vstřelených gólů tak Vítkovice spoléhají především na Michaelu Kubečkovou. Ta zvládla v této sezóně vstřelit již 15 branek a k tomu přidala i 8 asistencí. Vítkovice se také mohou pyšnit nejpřesnější muškou v celé lize. Jejich úspěšnost střelby přesahuje 27%, což je skutečně nezanedbatelné číslo. 

Klokanky se v zápase pokusí navázat na poslední dva vyhrané zápasy, kdy doma dokázali porazit Třinec 5:2 a ve Znojmu minulé kolo zvítězily s přehledem 13:4. V obou zápasech se blýskla hlavně Radka Korbelářová, která si proti Třinci připsala 3 kanadské body a další 4 přidala proti Znojmu. 

Výhodou pro naše ženy může být fakt, že na Vítkovice čeká ještě v pátek zápas proti Židenicím a poté také samozřejmě domácí prostředí. 

Přijďte naše ženy podpořit na Jedenáctku a dopomoct jim tak k vítězství. 

FbŠ Bohemians vs 1.SC TEMPISH Vítkovice 

17.12. od 15:00 

Sportovní hala Jedenáctka - Mírového hnutí 3, Chodov, 149 00 Praha 11 - Chodov-Praha 11


Související utkání

Utkání - Ženy A
17.12.2023, Jedenáctka VS
Bohemians
2:7
0:2, 1:2, 1:3
Vítkovice

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians