Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
13. ročník Jarního Poháru

Pomalu ale jistě se blíží konec standartní sezóny, ale to neznamená, že byste měli zahodit svoje florbalové hokejky do kouta, protože se blíží již 13. ročník turnaje Jarní Pohár 2024!

Rádi bychom na něj pozvali všechny příznivce florbalu, kteří se nechtějí před letní přípravou nudit a chtějí utužit týmového ducha a zasoutěžit si v dlouhodobém turnaji. Turnaj se letos uskuteční opět v přetlakových halách Bublina Arena a Exe Sport Arena a zápasy budou probíhat v odpoledních až večerních hodinách cca od 22.4. do 16.6.2024.

Turnaje se mohou zúčastnit registrovaní i neregistrovaní hráči a hráčky každého věku a co je nejlepší, nově vítáme i každou skupinu florbalových nadšenců!
Každý účastník smí v turnaji nastoupit pouze za jedno družstvo. Do vyřazovacích bojů nesmí nastoupit hráč, který se nezúčastnil alespoň 2 zápasů v základní části. Počet utkání se bude lišit dle počtu přihlášených družstev, minimálně to však bude 6 utkání pro každé družstvo. Kapacita turnaje je 30 družstev.

Startovné činí 950,- Kč/utkání a bude vybíráno vždy před každým utkáním. Před prvním utkáním bude vybrána kauce v hodnotě 1900,- Kč, ze které budou hrazena poslední dvě utkání týmu v turnaji. 

Přihlašování je možné prostřednictvím e-mailu viktorie.valvodova@fbsbohemians.cz nebo prostřednictvím přihlašovacího formuláře
Do e-mailu uvádějte název týmu, kontaktní osobu (+ telefon a e-mail) a 3 preferované hrací dny. Budeme se snažit vyhovět co největšímu počtu týmů při sestavování termínové listiny. 

Nemáte partu, s kterou byste si mohli přijít zahrát? To nevadí! Vyplňte tento formulář a my vám pomůžeme partu složit. 

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians