Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Muži oslavili první adventní neděli výhrou nad Vary.

Superligový klokani odehráli 13.kolo Livesport Superligy proti předposlednímu týmu ligy, kterým jsou FB Hurrican Karlovy Vary. Jak již bývá u našich mužů zvykem, opět to byla solidní přestřelka. Už od první minuty bylo vidět kdo bude určovat tempo zápasu. Ve 4. minutě nás poslal do vedení Šimon Batkovič, pro kterého to byla teprve čtvrtá trefa v letošním ročníku Livesport Superligy a do konce třetiny se mu podařilo ještě jednou skórovat. Půlminuty po něm se prosadil také Matuš Gajdoš, kterého zápas potkal ve velice dobré formě. Do konce první třetiny se ze zelenobílých prosadil ještě krásnou střelou Tomáš Kvasnica a scóre 1.třetiny uzavřel Jakub Buršík. I druhá třetina byla gólově bohatá, kdy oba z týmu střelily 5 gólu. Z klokanů se dvakrát prosadil Matúš Gajdoš a jednou trojice Vojtěch Bílek, Ondřej Kawulok a Patrik Šebek. 

V poslední třetině již klokani nepřipustili žádné zdramatizování a nedovolili Varům vstřelit ani jednu branku. Naopak svůj náskok ještě navýšili zásluhou Ondřeje Kawuloka, Jana Maliče a Kuby Buršíka. Hráčem utkání byl za Bohemians zvolen Matúš Gajdoš, který si v zápase připsal 3 góly a 2 asistence. Celkově si tedy klokani do Prahy přiváží výhru 13:7 a posunuli se v tabulce na 6. příčku před Spartu, která má ovšem dva zápasy k dobru.

FB Hurrican Karlovy Vary vs FbŠ Bohemians

branky: 4. Šimon Batkovič, 5. Matúš Gajdoš, 11. Tomáš Kvasnica, 14. Michal Strachota, 15. Šimon Batkovič, 15. Adam Zahraj, 17. Jakub Buršík, 21. Daniel Péc,  23. Matúš Gajdoš, 25. Patrik Šebek, 29. Michal Klápa, 30. Ondřej Kawulok, 31. Matúš Gajdoš, 35. Marek Hozman, 37. Michal Klápa, 40. Vojtěch Bílek, 40. Marek Hozman, 51. Jan Malič, 59. Jakub Buršík, 60. Ondřej Kawulok. 

Související utkání

Utkání - Muži A
3.12.2023, HMS Karlovy Vary
Hurrican
7:13
2:5, 5:5, 0:3
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians