Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
VYBRALI JSME UŽ PŘES 300 000 KORUN A PŘIDÁVÁME DALŠÍ ODMĚNY

Vážení členové klubu, vážení příznivci, předně Vám chceme moc a moc poděkovat za dosavadní podporu FbŠ Bohemians. Po první polovině kampaně Hnízdo pro klokany se nám podařilo vybrat už přes 300.000 korun a těší nás Vaše podpora. 

Jsme rádi, že Vám osud našich sportovišť není lhostejný. Naše kampaň pokračuje dál a náš úvodní cíl se nemění. Rádi bychom vybrali co největší částku, která nám pomůže pokrýt výpadek provozních dotací na provoz a údržbu, a proto jsme doplnili další odměny, které vykouzlí úsměv na tváři všem, kteří se rozhodnou pomoci.

V kategorii odměn nově naleznete limitovanou edici triček, nebo sezónní permanentku. Mezi zážitky jsme zařadili přátelské utkání proti našim elitním týmům, nebo turnaj v nájezdech s našimi superligovými hráči. Doplnili jsme také florbalové hole s podpisem Filipa Formana a mikiny z limitované edice, které se rychle vyprodaly. Hnízdo pro klokany podpořili také fotbalisté Bohemians Praha 1905, kteří věnovali míče s originálními podpisy svého A-týmu. V nově přidaných odměnách se zkrátka máme na co těšit. Ostatně skvělou vzpomínkou mohou být i dresy superligových hráčů z letošní sezóny.

Každá koruna, kterou se nám podaří získat na pokrytí výpadku dotací, se počítá. Pomoct nám můžete Hřejivým pocitem, ale také sdílením kampaně na sociálních sítích mezi další lidi. Velká část rodičů se na nás obrací s dalšími nápady na odměny, nebo nabízí jinou formu pomoci. Vaše nápady a dotazy můžete směřovat na sekretariát klubu na e-mail: sekretar@fbsbohemians.cz.

Velice si vážíme dosavadní pomoci a těší nás celkový zájem o Hnízdo pro klokany.

DĚKUJEME. BOHEMKA DO TOHO!

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany