Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani jedou o víkendu do Varů

Zatímco ženy májí tento týden volno kvůli reprezentační přestávce, muže čeká utkání 14.kola Livesport Superligy proti Karlovým Varům.  Klokani se již jednou v této sezoně s Vary utkali a to doma v rámci 2.kola, kdy dokázali zvítězit 14:9. Přestože skóre nakonec vzešlo jednoznačně pro klokany, nejednalo se o jednoduchý zápas. Vary se totiž během druhé třetiny dokázali za pouhé 3 minuty vrátit do zápasu a ze stavu 7:3 vyrovnat na 7:7. Klokani naštěstí zvládli dovést utkání do vítězného konce, ale ukázalo se, že tým ze západu Čech není radno podceňovat a i chvilková nepozornost může stát klokany pevnou půdu pod nohama. 

V současné chvíli se Vary nachází na předposledním místě tabulky a společně s Pardubicemi zatím nasbírali nejméně bodů v letošní Livesport Superlize. Ovšem tři kola zpátky si vyšlápli na Chodov, který porazili v prodloužení. 

Naši klokani se zdají být v poslední době ve velké pohodě. Z posledních 5 zápasu nestačili pouze na Mladou Boleslav a v minulém kole naprosto s přehledem přejeli Liberec. Největším tahounem Bohemky stále zůstává Jarda Petrák, který dokázal nastřílet již 21 gólů a je tak nejlepším střelcem ligy. Skvěle se daří také Danielu Mückovi, který je ve statistice úspěšných zásahů na druhém místě v celé lize. Nelze zapomenout také na Ondřeje Kawuloka, který se v zápase proti Liberci blýskl 3 góly a 1 asistencí.

Máme se tedy opravdu na co těšit a vězme, že klokani potvrdí svou formu. Vy můžete celý zápas sledovat na webu www.ceskyflorbal.tv

Související utkání

Utkání - Muži A
3.12.2023, HMS Karlovy Vary
Hurrican
7:13
2:5, 5:5, 0:3
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians