Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani se o víkendu představí po dlouhé době na domácí půdě, ženy míří do Znojma

Již tuto neděli se klokani v rámci 13.kola Livesport Superligy a projektu Florbalová 10 představí po dlouhé době opět na domácí půdě. Soupeřem jim bude tým FBC Liberec, který má na naše muže náskok 5 bodů a je o jednu příčku před nimi. Liberec není příliš v dobré formě, z posledních pěti zápasů dokázal vyhrát pouze jednou a to v 10.kole doma proti Pardubicím. V posledním zápase nezvládl 14 gólovou přestřelku dovést do vítězného konce a prohrál doma na nájezdy s Ostravou.  

Největší oporou týmu ze severu Čech je Vojtěch Wiener, který má na svém kontě již 17 asistencí a k tomu si připsal také 7 gólů. Ze střelců se v letošní sezóně Livesport Superligy nejvíce daří Jakubu Fuksovi. 

Klokani v neděli budou muset překonat nepřízeň domácího prostředí, kde se jím podařilo ze čtyř zápasů pouze jednou vyhrát. Povzbudit je může forma z posledních zápasů, kdy za poslední 4 zápasy nestačili pouze minulý víkend na Mladou Boleslav. Hlavním tahounem našich mužů by měl být Jarda Petrák, který vede ligovou tabulku střelců s 20 vstřelenými góly. 

Klokany čeká opravdu náročný zápas a budou potřebovat vaši podporu. Doražte do UNYP Arény a přijďte si užít elitní mužský florbal.

KDY: 26.11. od 18:00

KDE: UNYP Aréna, Kovanecká 27, 190 00 Praha 9-Libeň

Ženy mají v neděli na programu 13.kola venkovní zápas proti TJ Znojmo LAUFEN CZ. Znojmo má po 11 odehraných zápasech na svém kontě pouhý jeden bod, za prohru v prodloužení proti Liberci. Klokanky se v letošní sezóně dokázaly se Znojmem jednou poradit a to doma při výhře 14:1. I z těchto důvodů jedou klokanky do Znojma jako jasné favoritky a zápas by měly zvládnout. 

Celé utkání můžete sledovat na www.ceskyflorbal.cz

KDY: neděle 26.11. od 15:30

KDE: www.ceskyflorbal.tv nebo v SH TJ Znojmo

Související utkání

Utkání - Muži A
26.11.2023, UNYP ARENA
Bohemians
14:3
5:1, 3:1, 6:1
Liberec
Utkání - Ženy A
26.11.2023, SH TJ Znojmo
Znojmo
4:13
1:4, 1:5, 2:4
Bohemians

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany