Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Skvělý zápas, bouřlivá atmosféra i doprovodný program. To vše nabídne Pohár mistrů!

Hala se již plní, a tak neváhejte a zajistěte si účast na historickém zápasu ještě dnes. Vstupenky zakoupíte v síti Ticketportal za 250 korun, členové našeho klubu mají nárok na slevu a konkrétní podrobnosti naleznou v Členské sekci. Aréna už má jeden vyprodaný sektor, takže s nákupem vstupenek neváhejte!

Kromě zápasu Bohemky s Wilerem se můžete těšit i na zajímavý doprovodný program, který vám postupně představíme na našich sociálních sítích. Máte se opravdu na co těšit. Navíc pro vás chystáme ještě jedno překvapení k Poháru mistrů, takže sledujte sociální sítě, ať vám nic neunikne!

Důvod koupit si lístek je i prestiž samotného zápasu. SV Wiler-Ersigen je třináctinásobným šampionem Švýcarska a finalista nedávného Czech Open. I proto bude třeba každá ruka, noha a hlasivka, která nám zařídí onoho pomyslného šestého hráče do pole! Klokani, na tento zápas nezapomene nikdo, kdo do UNYP Areny přijde! V řadách švýcarského Mistra se představí velké florbalové hvězdy jako třeba Joonas Pylsy, Michael Dudovič, nebo Marco Louis.

"Pohár Mistrů se na Bohemce nikdy nehrál. Motivace zahrát si na mezinárodní úrovni takový florbal je obrovská. Navíc se hraje o to, kdo v dalším kole vyzve Švédy nebo Finy, a to je sen každého hráče," zve na čtvrtfinálové utkání hlavní trenér Michal Jedlička.

FbŠ Bohemians vs. SV Wiler Ersigen

KDY: středa 13.9.2023 od 19:00

KDE: UNYP Arena, Kovanecká 27, Praha 9

Pohár mistrů dostal do letošní sezony nový formát, účastní se ho vždy dva kluby ze zemí „Velké čtyřky“, tedy Česka, Švýcarska, Švédska a Finska. Česko spolu s námi reprezentuje mistr Superligy Tatran Střešovice, který ve čtvrtfinále potká švýcarský Zug v rámci Jižní divize Poháru mistrů.

Zajímavý je poté formát turnaje. Za každý zápas se tradičně rozdělí tři body za výhru, bod za remízu a poražený odejde s nulou. Rozhodujícím faktorem jsou právě body, při jejich shodě se bez ohledu na počty gólů v jednotlivých duelech hraje prodloužení. Vysoká výhra tak může pomoci, nikoliv však zajistit postup.

Jedno je ale jasné, s vaší podporou vytvoříme utkání, které se zařadí mezi ty nejlepší v historii našeho klubu! Pořiďte si lístky ještě dnes a buďte s námi u největšího zápasu v dějinách Bohemky!

Související utkání

Utkání - Muži A
13.9.2023, UNYP Arena
Bohemians
středa
19:00
Wiler

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians