Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky ustály dramatický zápas proti Jičínu

Sobotní zápas proti Jičínu byl dramatický. Bohemka sice ovládla gólově dvě třetiny, ale nakonec si musela bránit své vítězství. 

První třetina byla plná osobních soubojů. Úvodní buly v první třetině vyhrála Bohemka. První gól byl vstřelen v čase 3:48 Lidijou Luklynskou bez asistence. Následný čas se střídali na balónku domácí a hosté, nikdo však nedokázal držet míček déle, jak minutu. V čase 11:27 dorovnává Jičín svým prvním gólem. Další góly přidaly domácí, konkrétně v čase 14:35 Lucie Vodičková bez asistence a v čase 17:20 po pěkné florbalové akci Veselé zakončuje Aneta Faltová. 

Druhou třetina odstartovali domácí na míčku. V prvních třech minutách se projevila opět Lucie Vodičková, tentokrát s asistencí Kristýny Dvořákové. Vodičková se trefuje pěkně pod břevno. Brejk Jičína přišel v čase 24:54, kdy Nikola Kuchařová uklízí míček do prázdné branky. Jičín byl v nádcházejících minutách více na míčku, a tak se mu dařilo vstřelit další branku. 

Svou střeleckou formu potvrzuje Vaníčková v 34. minutě, kdy se trefuje přesně na nohu Vokaté. Aktivní napadání Bohemky se holkám i nadále dařilo. Siňorová si dobře odskočila a zvýšila tak náskok domácím. 

Třetí třetina se zvrhla na stranu hostů, kteří ji úspěšně odstartovali. Po 31 sekundách šikovně zakončila Žůrková. Poté byla vyloučena Nikola Kuchařová a klokanky tak dostaly šanci upevnit svoje vedení. Přesilovku bohužel nevyužily a musely tak tlačit silou, aby přidaly další upevňující gól. V čase 55:26 se prosadila Kristýna Bachmaierová a bylo postaráno o velké drama. Nešťastně byla v čase 56:23 vyloučena Tereza Havlová a klokanky se tak dostaly pod obrovský tlak. Po infarktovém konci třetí třetiny ženy dokázaly udržet náskok a dobře si tak vybojovaly důležité tři body do tabulky.

Nejlepšími hráčkami utkání jsou Lucie Vodičková za domácí tým a Gabriela Žůrková za hostující tým.

,,3 body jsou důležitý, dlouho nic nebylo, takže rozhodně lepší než prohrát,“  dodala komentář k utkání nejlepší hráčka za domácí tým Lucie Vodičková.

Ohlasy po zápase:


Highlights:



Související utkání

Utkání - Ženy A
11.2.2023, SH ZŠ Kunratice
Bohemians
6:5
3:1, 3:2, 0:2
Jičín

Související fotogalerie

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany