Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Repríza semifinále nebo švédské Pixbo. Czech Open jako dokonalá příprava na Pohár mistrů

Úvodní duel sehrajeme v UNYP areně ve čtvrtek 10. srpna od 10:00 proti Zugu United. Tým, který vloni skončil na sedmém místě švýcarské soutěže, táhne švédský reprezentant Alexander Hallen. Bohemka se naopak musí vypořádat se ztrátou Filipa Formana. Ten po loňské rekordní sezoně Klokanů přestoupil do švédského Kalmarsundu.

V pátek nás čeká pravděpodobně nejtěžší utkání skupiny. Pixbo Wallenstam je semifinalistou loňského ročníku švédské Superligy a žhavým kandidátem na vítězství na Czech Open. Před rokem Seveřané na pražském turnaji podlehli až ve finále Tatranu Střešovice, o motivaci tak mají postaráno. S Klokany se střetnou v pátek 11. srpna od 15:00 opět v hale na Podvinném mlýně.

Závěr skupiny se ponese ve znamení reprízy semifinále Livesport Superligy. S Vítkovicemi byly zápasy kvalitní nejen herně, ale také divácky a Czech Open je ideální příležitost na rozehřátí hlasivek před Pohárem mistrů, na kterém budeme potřebovat úplně všechny! Český souboj v sobotu 12. 8. od 10:00 nám také určí soupeře pro nedělní program.

Turnaje se zúčastní v elitní kategorii také naše ženy, které v šestičlenné skupině vyzvou Olomouc, Ostravu, švýcarský Zug, finský 
EräViikingit a švédský RIG Umeå IBF. Hracím místem všech zápasů bude Hala Řepy. 

Czech Open se v elitní kategorii hraje ve dvou skupinách a poslední den patří utkáním prvního s prvním, druhého s druhým atd. Čas posledního zápasu tak nelze předem určit. Informace o vstupenkách naleznete na oficiálních stránkách turnaje.

Rozpis utkání Bohemky:

Čtvrtek 10. 8. od 10:00 – FbŠ Bohemians vs Zug United Man (Švýc.)

Pátek 11. 8. od 15:00 – FbŠ Bohemians vs Pixbo IBK (Švéd.)

Sobota 12. 8. od 10:00 – 1. SC TEMPISH Vítkovice vs FbŠ Bohemians

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany