Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Nenechte si ujít Finále Poháru Českého Florbalu - ZVÝHODNĚNÉ VSTUPNÉ PRO FANOUŠKY BOHEMIANS

O tom, že si klokani zahrají o zlato už většina z vás ví. Komu by přeci jen v předvánočním shonu utekl výsledek semifinálového klání, tak vězte, že díky heroickém výkonu proti Tatranu naši borci nejprve srovnali na 3:3 a z kraje prodloužení vystřelil postup do finále nechytatelnou dělovkou Kuba Buršík. 

Ve finále Poháru Českého florbalu na nás čeká rival posledních let, a to Sparta Praha, který se opakovaně postaral o to, že jsme nepostoupili do semifinále play-off nejvyšší soutěže a máme mu tedy co vracet. 

Souboj o druhou nejprestižnější trofej se uskuteční v úterý 17.1.2023 od 20:00 v Brně (MSH Vodova) a o motivaci mají postaráno nejen hráči, ale celý klub. 

Kromě vidiny první velké trofeje pro náš klub je to i přímý postup na Pohár Mistrů, který od příští sezóny mění svůj formát a to na dlouhodobou soutěž. 

“V semifinále jsme ukázali obrovskou sílu a teď ji chceme v Brně potvrdit ziskem trofeje. Uděláme pro to maximum a hodně důležitá pro nás bude i podpora našich skvělých fanoušků,” říká kapitán Filip Forman. 

Příznivcům klubu, kteří chtějí vyrazit do Brna, nabízíme vstupenky za zvýhodněnou cenu a v případě velkého zájmu jsme připraveni zajistit i autobusovou dopravu. Cena vstupenek je 150,-Kč za osobu a platí pro prvních 30 osob. Rádi také propojíme mezi sebou i ty klokany, kteří mají do Brna volná místa v autě, nebo naopak ty, kteří někoho s automobilem hledají.

Pro rezervaci vstupenek a dopravy stačí vyplnit OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ

FINÁLE POHÁRU ČESKÉHO FLORBALU

FbŠ Bohemians vs. Sparta Praha

KDY: Úterý 17.1.2023 od 20:00

KDE:  MSH Vodova, Brno

Klokany čeká druhé pohárové finále v historii klubu. V tom prvním si nevedli vůbec špatně, i když to bylo nakonec jen stříbro. Připomeňte si těsnou prohru s Mladou Boleslaví ve finále v roce 2020. 

Klokani a klokanky, pokud můžete, tak do Brna určitě vyrazte naše borce podpořit a nenechte si ujít finálovou bitvu se Spartou. 

Bohemka do toho! 

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians