Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Výhra, remíza i prohra. Bohemka skončila na ŠKO-ENERGO CUPu druhá

Právě se Středočechy jsme ve čtvrtek sehráli první utkání. Ani čtyři kanadské body Karla Petráka nestačily na výhru a z úvodního souboje jsme odešli s porážkou 6:8. Pozitivem byl nejen dobrý výkon 17letého brankáře Miroslava Kovaříka, ale také první dvě asistence Matyáše Krebnera po návratu do Bohemky.

Další posila se představila v sobotním duelu se švýcarským Könizem. Mezi tři tyče se postavil Daniel Mück a hned měl plné ruce a nohy práce. V zápase se skvělými výkony prezentovali Jakub Buršík a Jaroslav Petrák, kteří dali dohromady sedm našich branek. Bohemka se nakonec z výhry radovat nemohla, po remízovém stavu 8:8 následovaly nájezdy, které zvládli lépe florbalisté ze Švýcarska.

„S Könizem jsme si před Pohárem mistrů osahali švýcarský florbal,“ okomentoval utkání obránce Vojtěch Zezulka. A výsledek zápasu je rozhodně příslibem do dvojutkání proti SV Wiler-Ersingen právě v Poháru mistrů.  

Do třetice všeho dobrého už to Klokanům vyšlo. V duelu o druhé místo v tabulce jsme i tentokrát byli svědky přestřelky. Celkem šestnáct gólů se v mladoboleslavské hale rozložilo do vítězného výsledku 9:7. Druhým hattrickem v turnaji pomohl ke stříbrným medailím Kuba Buršík, tři asistence zapsal Matyáš Krebner.

„Proti Warbergu jsme se museli vyrovnat s nekompromisními Švédy, kteří trestali vše, co jsme jim nechali,“ dodal k poslednímu duelu turnaje Zezulka. Zároveň se vyjádřil i k aktuální přípravě Klokanů. „Teď musíme zapracovat na koncentraci v průběhu celého zapasu, abychom neměli ve hře hluchá místa, která nás stala lepší výsledky i na tomto turnaji,“ doplnil.

Další turnaj nás čeká už od tohoto čtvrtka, kdy změříme síly s kvalitními soupeři na Czech Open. Přijďte podpořit naše „A“ týmy!

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany