Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Sauna Spot Dvorce je novým partnerem klubu

Florbalová škola Bohemians má tu čest přivítat mezi svými partnery nového spoluhráče, který bude pečovat o to, aby naši hráči a hráčky měli nadstandardní podmínky k ještě lepším výkonům.

Sauna Spot Dvorce najdeme v blízkosti naší haly Děkanka, a to na břehu Vltavy vedle Žlutých Lázní. Jde o jediný saunový svět, který je umístěn v přírodě a přitom v centu Prahy.

Saunový svět se pyšní 4 finskými saunami s rozdílnou teplotou a vlhkostí, 2 ochlazovacími bazénky, 2 bary a masérnami, 3 vnitřními a 2 venkovními relaxačními zónami a privátní wellness saunou.

Kromě toho jsou u našeho partnera k vidění i na oblibě vzrůstající saunové ceremoniály. Podívejte se na kompletní nabídku služeb Sauna Spotu.

Partnerství se Sauna Spotem Dvorce se v budoucnu bude týkat i dalších našich týmů a současně si na své přijdou i diváci, které čekají soutěže o volné vstupy na našich domácích utkáních Superligy.

Naše hráčské posily z Erä Viikingit jsme nemuseli dlouho přemlouvat, aby se během výměny vypravili k našemu novému partnerovi. Jaakko Rannanjärvi a Rasmus Myöhänen vyrazili do Sauna Spotu, aby vám ukázali, jak saunovat, jako praví Finové!

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians