Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani končí na čtvrtém místě. Köniz byl nad jejich síly

Ani v posledním utkání na turnaji Ško-Energo cup nám nebylo přáno. Vstup do utkání vyšel lépe Švýcarům. Ti v polovině první části vedli 2:0 a klokani se prosadili až z přesilové hry, když se prosadil Filip Forman. Köniz se však prosadil do přestávky ještě jednou.

Do druhé části nastoupili zelenobílí jako vyměnění. Švýcarského soupeře přehrávali a 4 vstřelené branky byly dobrou odměnou za předvedený výkon. Bohužel i Köniz třikrát potrestal naši nepozornost v obraně a po dvou třetinách byl stav 5:6 pro tým ze země helvétského kříže.

V poslední části už úřadoval opět Köniz. Do naší sítě přidal dalších 6 branek a za Bohemku už se prosadil v závěru jen Patrik Šebek. 

Klokani tak při premiérově účasti na turnaji Ško-Energo Cup končí na čtvrtém místě a již ve středu ráno je čeká odjezd do Švédska, kde je čekají 3 přátelská utkání.

Michal Jedlička hodnotí utkání:

FbŠ Bohemians - Floorball Köniz 6:11

Branky a asistence: 12. Forman (Malič), 26. Šárka (Šebek). 31. Bílek (Zezulka), 34. Šebek (Buršík), 39. vlastní Holopainen, 60. Šebek (Forman) - 7. Jirebeck (Kisugite), 7. Maurer (Ruh), 17. Maurer (Kisugite), 31. Maurer (Holopainen), 32. Jirebeck (Hutzli), 34. Hutzli (Jirebeck), 43. Hutzli (Aebersold), 49. Willfratt (Maurer), 53. Willfratt (Maurer), 57. Jirebeck (Hutzli), 60. Engel (Willfratt). Rozhodčí: Brejcha, Husák. Vyloučení: 2:3. Využití: 1:1

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany