Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
FREEZ GAME: Superliga v Lounech nabídne souboj s vítězem Champions Cupu

Jak už napovídá samotný název, nebude to v sobotu 2.3.2024 jen tak. V rámci speciálního utkání jsme si pro vás s naším florbalovým partnerem FREEZ připravili bohatý doprovodný program. Soutěžit budeme o nejlepší transparent, o nejpřesnějšího střelce a soutěžící diváci se mohou těšit i na hodnotné ceny, jako je třeba florbalová hůl.

Na utkání nebude chybět ani prodejní stánek s florbalovým vybavením FREEZ a OXDOG a dalších značek (Zone, Unihoc, Exel, Salming, My Floorball), a to za akční ceny.. Na konci zápasu nás pak čeká autogramiáda hráčů. A těšit se můžete i na další části doprovodného programu, který si tento zápas zaslouží. Do Loun se totiž chystá FbŠ Bohemians s Tatranem Střešovice.

V rámci FREEZ GAME se klokani postaví Tatranu, který nám má co vracet. Naposledy jsme totiž zvítězili v nájezdech 4:3 a jako jedni z mála Tatran v letošní sezóně pokořili. Zápas bude pro klokany hodně důležitý, neboť se potřebují udržet v TOP 6 v tabulce Livesport Superligy a každý bod má nyní cenu zlata. Tatran nám to určitě nenechá zadarmo, neboť v tuto chvíli útočí na první pozici v tabulce. 

Hráči Bohemky a Tatranu v letošní sezóně reprezentovali Českou republiku v Champions Cupu, který je obdobou fotbalové Ligy Mistrů, a právě Tatran svou účast proměnil v celkové vítězství. Ostatně před jeho skvělou formou se klokani musejí mít na pozoru. V polovině února totiž zvítězil v Poháru Českého florbalu. V něm klokani získali zlato v loňské sezóně a tak se máme na co těšit. V Lounech se utkají dva velmi úspěšné týmy, které dělají radost nejen svými úspěchy, ale také útočným pojetím florbalu. 

Diváci se mohou těšit na velká florbalová jména i talentované naděje. V kádru obou týmů najdeme několik hráčů z mužské i juniorské reprezentace.

Za Tatran a Bohemku hraje dohromady 12 aktuálních reprezentantů, takže bude o kvalitní florbal rozhodně postaráno. 

Utkání se odehraje ve spolupráci s florbalovým klubem TJ Lokomotiva Louny, kterému patří velké poděkování.

FREEZ GAME se odehraje v sobotu 2.3.2024 ve sportovní hale v Lounech od 17:00. 

VSTUPENKY na zápas zakoupíte v síti Ticketportal.

FBŠ BOHEMIANS vs. ESA LOGISTIKA TATRAN STŘEŠOVICE

KDY: 2.3.2024 od 17:00

KDE: Městská SH Louny, adresa: Rybalkova 2673, Louny

Související utkání

Utkání - Muži A
2.3.2024, Městská SH Louny
Bohemians
1:6
1:0, 0:3, 0:3
Tatran

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany