Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
CARAVANIAC GAME: Klokani proti Boleslavi, ženy s Chodovem

Jak už název napovídá, nebude to v neděli jen tak. V rámci dvojutkání totiž představíme našeho nového partnera, kterým je projekt CARAVANIAC. Jeho doménou je pronájem obytných vozů pro rodinnou dovolenou a jsme velmi rádi, že za novým partnerstvím stojí rodiče mládežníků FbŠ Bohemians, kteří se našemu klubu rozhodli pomoci.

Spolu s naším novým partnerem jsme si pro Vás přichystali i speciální program. V rámci něj proběhne několik zajímavých SOUTĚŽÍ, jak pro děti, tak pro dospělé. V rámci tipovaček na utkání mužů i žen budeme soutěžit i O PLNOU NÁDRŽ ke karavanu na prodloužený víkend, takže si nezapomeňte tipnout na pokladně u vstupu do haly.

V rámci Caravaniac Game se klokani postaví Boleslavi a pokusí se jí vrátit porážku 10:5 z 12. kola, ale k tomu budou potřebovat naší velkou podporu. Nedělní odveta bude pro klokany hodně důležitá, neboť se potřebují udržet v TOP 6 v tabulce Livesport Superligy a každý bod má nyní cenu zlata.  

Naši muži to v neděli nebudou mít vůbec lehké vzhledem k výborné formě Boleslavi. Boleslavští všech posledních pět zápasů vyhráli. V těchto pěti zápasech se jim povedlo porazit Spartu, Vítkovice, Chodov a Ostravu. Boleslav je tak v tuto chvíli na první příčce. Ani klokani na tom v tuto chvíli nejsou vůbec špatně. Za posledních pět zápasů předvedli výbornou formu, když vyhráli také všech pět utkání.  

Povede se nám prodloužit vítěznou šnůru a tu Boleslavskou ukončit? Aby se to klokanům v neděli povedlo, budou do toho muset dát 100 %. Stejně jako vy, diváci. Klokani budou v neděli potřebovat obrovskou podporu, proto je nezapomeňte dorazit v neděli podpořit na UNYP Arenu v 17:00. 

Caravaniac game zahájí už ve 14:00 naše klokanky s Chodovem. S ním už ženy také hrály a zápas skončil ve prospěch Chodova výsledkem 10:3. I naše klokanky vyrazíme společně podpořit a zafandit jim v jejich odvetě.  

VSUPENKU na oba zápasy zakoupíte v síti TICKETPORTAL za 100 Kč. 

INFORMACE K ZÁPASŮM: 

KDY: Neděle 18.2.2024 

KDE: UNYP Aréna, Kovanecká 27, Praha 9 

ŽENY: FbŠ Bohemians - FAT PIPE FLORBAL CHODOV.  14:00 

MUŽI: FbŠ Bohemians - Předvýběř.CZ Florbal MB.  17:00 

Související utkání

Utkání - Muži A
18.2.2024, UNYP ARENA
Bohemians
6:5pp
1:1, 2:1, 2:3, 1:0
Boleslav
Utkání - Ženy A
18.2.2024, UNYP ARENA
Bohemians
5:14
2:3, 1:4, 2:7
Chodov

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians