Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Sobota patří klokanům.
FbŠ Bohemians – TJ Sokol Královské Vinohrady 10:0 (0:0, 5:0, 5:0)

Po první třetině sice platilo bezbrankové skóre, klokani se však později přece jen rozstříleli. Už na začátku prostřední části mířili přesně oba bratři Petrákové a určili další vývoj zápasu. Klokani nakonec uspěli drtivě 10:0, když druhou i třetí fázi duelu obohatili rovnou pěti trefami. Již zmiňovaný Jaroslav Petrák přispěl bilancí 3+1, pozadu ovšem nezůstávali ani Patrik Šebek (1+2) či Ondřej Kawulok (2+1).

Vítězství nám pomohlo, aby jsme bodově dorovnali pátý celek tabulky Spartu. Navíc šlo o pátou výhru v řadě. Kromě toho jsme si udrželi díky gólmanovi Tomáši Hyršlovi poprvé v základní části čisté konto a potřetí za sebou jsme nasázeli dvouciferný počet branek.

Highlights


Bulldogs Brno – FbŠ Bohemians 5:8 (2:3, 1:2, 2:3)

Přestože klokanky šly do bitvy s Bulldogs z papírově horšího umístění, dopadlo utkání podle jejich představ. Je pravdou, že Brňanky daly úvodní gól, kontrolu nad zápasem ale nezískaly. Naše holky naopak obrátily na 3:1 a rázem mohly diktovat tempo. Buldočky se až posléze vrátily do hry a přetahovaly se o lepší skóre, holky je už však před sebe nepustily a dotáhly střetnutí k úspěchu 8:5. nejlepší hráčkou tohoto utkání byla z klokanek vyhlášena Eliška Svrčková.

Zvítězili jsme tak potřetí z uplynulých čtyř pokusů a přiblížili jsme se právě pátým Bulldogs na pětibodový rozdíl. Mezi námi pak figuruje Tatran, který má na nás dvoubodovou výhodu ještě nastoupí v neděli doma proti Olomouci.

Související utkání

Utkání - Muži A
10.2.2024, SH Jižní Město
Bohemians
10:0
0:0, 5:0, 5:0
Vinohrady

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany