Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
KUTNÁ HORA 2024 – LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FBŠ BOHEMIANS

Přihlášky jsou spuštěny a hlásit se můžete přes Členskou sekci. V tomto článku přinášíme kompletní informace k letnímu soustředění v roce 2024.  
 

"Letos nás čeká již třetí ročník soustředění v Kutné Hoře, kdy předchozí dva ročníky hodnotím velmi pozitivně. Myslím, že máme zvládnuté všechny organizační procesy a můžeme se tedy soustředit na sportovní posun.“  komentuje letošní soustředění šéftrenér Tomáš Grigar.  

A není to jen o sportovních halách, ale také o dalších možnostech, které nám vybavenost Kutné Hory přináší, abychom pro naše hráče a hráčky mohli připravit skvělý sportovní zážitek. 

"Děti se mohou těšit na své trenéry a také na pestrý sportovní program a jako vždy se mohou těšit i na návštěvu plaveckého bazénu a dalších aktivit"  doplňuje Tomáš Grigar. 
 
FLORBALOVÉ TRÉNINKY: 

V Kutné Hoře budeme opět trénovat ve dvou moderních sportovních halách, které nabízí fantastické sportovní zázemí.  

Sportovní hala Klimeška navíc splňuje nejvyšší florbalové parametry a často hostí významné florbalové akce i na reprezentační úrovni. 

UBYTOVÁNÍ: 

Ubytování je zajištěno kousek od sportovních hal a také přímo ve sportovní hale, vždy v dobře vybavených pokojích po 2-4 lůžkách s vlastní koupelnou a sociálním zařízením.  

 
VOLNOČASOVÉ VYŽITÍ: 

Kromě ideálních florbalových podmínek se můžeme těšit i na skvělý volnočasový program. Královské město nabízí vedle úžasných památek také zmíněný venkovní sportovní areál, venkovní i vnitřní koupaliště, ale také například motokáry, bobovou dráhu a nedaleký les pro hry v přírodě.   
 

TERMÍNY: 

20.7. – 27.7.2024 zelené soustředění 
- Mladší žáci až junioři A i B (ročníky 2013 až 2006) 

27.7. – 3.8.2024 Bílé soustředění 
- celá ženská složka (2018 až 2006) 
- Elévové, přípravky Bublina a ExeSport Aréna (2018 – 2014) 

Novinkou pro letošní rok je s ohledem na větší propojení nejmenších akademií, elitních a neelitních týmů a také optimalizaci počtů na jednotlivých turnusech přesun nejmladších kluků do druhého bílého týdne. 

PLATBA: 

Po schválení přihlášky Vám bude vygenerována zálohová platba a následně v červnu vygenerujeme přesný doplatek. Bližší informace naleznete v členské sekci. 
 

Celková cena zahrnuje: dopravu, ubytování, stravu (5 x denně), rekreační poplatky, kvalifikované trenéry, vyškoleného zdravotníka, pronájem veškerého sportovního materiálu, pronájem hal včetně mantinelů a dalších sportovišť, celodenní výlet a tričko pro účastníky. 

Sourozenci mají nárok na slevu 5% z celkové ceny. 

PŘIHLÁŠKY: 

Pomocí e-přihlášky v Členské sekci 

    Přihlašujte se co nejrychleji! Počet účastníků soustředění je omezen kapacitou ubytovacích zařízení. Přestože se budeme snažit vyhovět všem zájemcům, budou upřednostněni ti, jejichž závaznou přihlášku obdržíme dříve. Doplňující informace budou přihlášeným distribuovány na konci května 2023. 

    Důležitost brzkého přihlášení zmiňuje také šeftrener Tomáš Grigar: "Apeluji na všechny rodiče, aby přihlásili své děti co nejdříve, abychom měli co největší přehled o počtech na léto."
     
     

    Kontaktujte nás! 
    V případě dotazů se obracejte na Tomáše Grigara na e-mailu: soustredeni@fbsbohemians.cz 
    nebo volejte +420 728 351 446 

    Dále čtěte

    Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians