Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky si doma poradily s Třincem, muži nestačili na Mladou Boleslav

Dnešní den přinesl 12.kolo obou nejvyšších elitních soutěží, jak ČEZ Extraligy tak Livesport Superligy. V rámci dnešních zápasů se předvedli i naše klokanky a klokani. Ženy nastoupili doma na Jedenáctce proti FBC INTEVO Třinec a muže čekalo těžké utkání v Mladé Boleslavy. 

Klokanky svůj zápas proti Třinci měli již od 1.třetiny pevně pod kontrolou a poradili si s Třincem 5:2. Úspěch Klokanek dnes vycházel především z dobré defenzivy, kde vévodila hlavně gólmanka Kristýna Karli, která byla zároveň vyhlášena i hvězdou utkání. V útoku se nejvíce blýskla Radka Korbelářová, která si v zápase připsala 2 góly a 1 asistenci. 

Na tempu utkání se podepsaly páteční zápasy obou mužstev, přesto klokanky předvedli vydařený výkon a připisují si další 3 body do tabulky. Další zápas čeká naše ženy přesně za týden 26.11. ve Znojmě. 

Klokani dnes měli na programu těžké utkáni na půdě Mladé Boleslavy a lépe do něj vstoupili domácí, kdy v 7.minutě otevřel skóre zápasu Milan Tomašík. Klokani však rychle dorovnali zásluhou Karla Petráka. První třetinu se následně hrál velmi vyrovnaný florbal, přesto z ní odcházeli do kabin spokojenější domácí za stavu 3:2. Druhá třetina se nesla ve velmi podobném duchu a Mladá Boleslav vstupovala do poslední třetiny utkání s náskokem 2 branek, za stavu 5:3. Tři slepené góly během dvou minut na začátku 3.třetiny již bohužel rozhodli o vítězi zápasu. Do konce utkání se klokani dokázali ještě dvakrát prosadit, ovšem stejně tak i domácí Mladá Boleslav. Nakonec tedy klokani odjíždí z Mladé Boleslavy s prohrou 10:5.  Hráčem utkání byl z klokanů vyhlášen Patrik Šebek, který si připsal 2 asistence a jeden gól. 

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany