Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Ženy dotáhly proti Liberci manko a berou dva body

Už v jedenácté sekundě otevřela skóre domácí Karolína Nováková. Na její trefu se nám ale podařilo velmi dobře odpovědět, za Klokanky se do konce první třetiny prosadily Radka Korbelářová, Kristýna Dvořáková a Tereza Havlová a do šaten se šlo za stavu 3:1 z našeho pohledu.

Poté ale přišla smršť libereckých Crazy girls. Severočešky ve druhé třetině otočily skóre na 4:3, přesně mířily Karolíny Klubalová a Nováková a Markéta Žbánková. Přestože byl počet střel v prostřední dvacetiminutovce vyrovnaný, góly padaly jen na jedné straně.

Ve třetí části vedly liberecké florbalistky dvakrát o tři branky, 6:3 a 7:4. Poté ale Bohemka chytila druhý dech a zahájila vyrovnávací akci. Nejprve přidala druhou branku Radka Korbelářová, na dostřel nás dostala Agáta Procházková.

Na 7:7 srovnala čtyři minuty před koncem základní hrací doby Barbora Doležálková, která proměnila trestné střílení. Utkání nakonec rozhodly samostatné nájezdy. V nich se v našich barvách prosadily Simona a Radka Korbelářovy a první jmenovaná vstřelila rozhodující gól.

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany