Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Radka a Simona jsou klokanky!

Novými klokankami jsou Radka a Simona Korbelářovy, které přestupují z Tatranu Střešovice. V dresu našeho rivala patřily mezi klíčové hráčky a podobnou roli by měly plnit i v extraligovém týmu našich žen.

„Se Simčou a Ráďou se dobře znám ještě z předchozího společného působení a jsem ráda, že se naše cesty zase spojí,“ prozrazuje trenérka Míša Marešová.

Že jde o zvučná jména potvrzují i reprezentační zkušenosti obou hráček. Mezi jejich největší úspěchy patří stříbrná medaile z Mistrovství světa juniorek v roce 2022 a také nominace do reprezentačního kádru žen na turnaj Euro Floorball Tour v září 2023.

„Jsou to holky s obrovskou touhou se zlepšovat, ochotou mnohé obětovat a mentalitou nic nevzdat. Obě navíc naplno žijí florbalem," hodnotí posily trenérka klokanek.

Radka a Simona florbalově vyrůstaly v Trutnově, odkud se následně přesunuly do Jičína a pak do Tatranu. Teď je před nimi nová výzva v kádru našich žen.

V zelenobílém dresu by se Ráďa a Simča měly představit už tuto neděli v Židenicích a společně jim přejeme co nejlepší vstup do nového angažmá.

Vítejte v Bohemce!

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany