Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Je to tam! Jedenáct gólů a první říjnové tři body!

Na rozdíl od minulých utkání jsme se ani jednou nedostali do situace, v níž bychom prohrávali. Skóre zápasu otevřel Patrik Šebek, na jeho rychlou trefu pak reagoval domácí Přemek Pakosta. A přestřelka pokračovala, už v čase 10:11 jsme vedli 4:3, když v našich barvách skórovali Jan Řehoř, Karel Petrák a Vojtěch Zezulka a na druhé straně korigovali Milan Bína a Ralfs Polis.

Atraktivní úvod vystřídala slabší půlhodina, během níž viděli fanoušci v SH Dašická jediné rozvlnění sítě. V čase 32:33 se o něj postaral přesilovkovým gólem Tomáš Kvasnica a zvýšil na 5:3. Závěrečných dvacet minut ale divákům slabší prostřední periodu výrazně vynahradilo.

Na 6:3 pro Zelenobílé zvýšil Tomáš Trnka, a přestože se podařilo Východočechům snížit z florbalky Polise, cestu za třemi body to nezastavilo. Postupně se prosadili Karel Petrák, Matúš Gajdoš, znovu Kvasnica a Jan Malič a rázem byl stav utkání 10:4. V závěrečné části zápasu se prosadili jednou oba týmy, za domácí snížil Pakosta, na finálních 11:5 upravil Jan Řehoř.

Další zápas nás čeká v pondělí 23. října, kdy v televizním utkání vyzveme na UNYP areně Vítkovice. V repríze letošního semifinále budeme potřebovat každého z Vás, dorazte kluky podpořit!

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany