Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Černá série mužů pokračuje. Proti Chodovu jsme opět dotahovali v závěru

Do utkání jsme nevstoupili dobře, když jsme po necelých osmi minutách prohrávali zásluhou hattricku Marka Vávry 0:3. Podobně jako v minulých utkáních se nám dařilo dotahovat, branky dali Jaroslav Petrák, Matyáš Krebner a Jakub Buršík, i tak ale domácí vedli po první třetině 5:3.

Podobně jako v utkání se Spartou jsme si ve druhé třetině znovu nechali soupeře odskočit. Stav 7:3 zařídili přesnými trefami Vojtěch Klápa a Daniel Eremiáš, a i když se nám znovu podařilo zásluhou Buršíka a Jaroslava Petráka snížit, po čtyřiceti minutách jsme ztráceli dvě branky.

I v závěrečné dvacetiminutovce jako první skóroval soupeř. A znovu to byly hned dvě trefy. Přesně mířili Jiří Bauer a Marek Šmíd a vrátili Chodovu čtyřbrankový náskok. Tentokrát se nám podařilo dostat se až na dostřel jedné branky, ale ani tentokrát v závěrečné hře bez brankáře vyrovnání nepřišlo.

Z Chodova proto odjíždíme s nulou a další šanci na body dostaneme už v pátek, kdy vyrazíme bojovat na východ Čech proti Pardubicím. Náš výkon jde nahoru a doufáme, že tentokrát už se budeme radovat ze tří bodů!

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians