Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Těsná prohra v derby. Nepomohla ani závěrečná hra bez gólmana

Úvodní minuty nabídly vyrovnaný florbal, jako první skórovali Sparťané, když se prosadil Kareš. Florbalistům v rudých dresech se navíc podařilo na gól navázat a po trefách Curneyho a Košira vedli už 3:0. Na závěr první třetiny se nám hodně povedlo posledních dvacet sekund, v nichž jsme po gólech Kawuloka a Kvasnici slavili snížení na 2:3.

Ve druhé periodě se nám příliš nepovedl vstup, Sparta opět dokázala odskočit na rozdíl tří branek. A i napodruhé jsme zvládli skóre zkorigovat. Naši třetí branku dal Karel Petrák, z nájezdu pak Bohemku přiblížil Batkovič.

Naším katem se nakonec stal Mikuláš Krbec. Ještě před druhou sirénou zvýšil na 6:4 pro Spartu a v čase 44:14 poté dal i vítězný gól. Bohužel i do třetice se nám manko podařilo pouze stáhnout. Za stavu 6:7 se při hře bez brankáře do velké šance dostal Kvasnica, ale jeho rána trefila pouze břevno.

Bohužel jsme si tak připsali třetí prohru v řadě a doufáme, že se nám podaří zvrátit nepříjemnou bilanci proti Chodovu tento víkend. Přijďte nás podpořit, nyní vás potřebujeme nejvíce!

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians