Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Nečekaná ztráta. Muži prohráli na domácí půdě s BUTCHISem

Už od úvodních minut jsme se museli potýkat s velmi defenzivní hrou soupeře, který těžil z protiútoků a kvalitních rozehrávek standardních situací. Po úvodních dvaceti minutách jsme prohrávali 2:3 a museli výrazně zlepšit svou hrou.

V prostřední části se to ale povedlo jen částečně. Šimon Pavlíček nejprve posunul BUTCHIS do dvougólového vedení, poté se ale podařilo Jaroslavu Petrákovi dvěma brankami zařídit vyrovnaný stav po druhé třetině.

Závěrečná dvacetiminutovka začala z našeho pohledu skvěle. Už patnáct sekund po úvodním buly otočil skóre duelu Jakub Buršík. V polovině třetiny znovu skóroval hráč s číslem 21 na zádech, tentokrát ale na druhé straně. Matyáš Kalina využil přesilovku a zdramatizoval závěr duelu.

Blízko k výhře jsme se dostali necelé dvě minuty před koncem. Ťukec po volném úderu zakončil do odkryté branky Karel Petrák a vypadalo to, že se podaří vybojovat tři body. Jakub Pecha byl ale proti a poslal zápas do nastavení.

V něm se po úspěšně trenérské výzvě hostujícího trenéra Zahálky konalo trestné střílení, které proměnil Jakub Černý. Další utkání nás čeká už ve čtvrtek, kdy na Sportovním centru Řepy vyzveme od 20:30 Black Angels.

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians