Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Chybělo 55 sekund… Bohemka v Poháru mistrů končí

Stejně jako v Praze se hrál velmi opatrný a defenzivní florbal. Skóre otevřel na začátku sedmé minuty Yannis Wyss přesnou ranou za Daniela Mücka. V tu chvíli by Wiler vybojoval prodloužení, ale ještě do konce první třetiny jsme zvládli vyrovnat. Tomáš Trnka si našel balonek v těžké pozici před brankou a doklepl ze vzduchu do sítě.

Ve druhé periodě jsme nezvládli vstup a po 61 sekundách inkasovali z hole kapitána švýcarského týmu Marca Louise. Tentokrát jsme měli připravené dokonce dvě odpovědi. Nejprve vyrovnal Karel Petrák a v čase 31:53 nás poprvé v utkání poslal do vedení Jan Dobisík. K postupu chybělo dvacet minut.

Třetí třetina začala velmi nepříjemným momentem, Michal Dudovič vyrovnal už po deseti sekundách. Stav 3:3 byl stále postupový. V dalším průběhu poslední dvacetiminutovky měly šance oba týmy, gólmani ale zůstávali bezchybní.

Bohužel až do poslední minuty. Wiler využil hry bez brankáře a Max Wahlgren poslal domácí tým do vedení. Švýcarský tým poté zpečetil výhru gólem do prázdné branky a v Mobiliar areně muselo o postupujícím rozhodnout prodloužení.

Hned na úvod měl velkou šanci Karel Petrák, ale minul. A i přes několik dalších příležitostí přišla branka na druhé straně. Po skrumáži před brankou si míček našel Dudovič a trefil odkrytou klec. K postupu chyběla méně jak minuta, nakonec se ale vracíme ze Švýcarska s koncem v Poháru mistrů…

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians