Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Do Švýcarska si vezeme výhodu, rozhodl kuriózní gól

Utkání s SV Wiler-Ersgigenem jsme po výsledkové stránce zvládli na jedničku. Ani jednou jsme soupeře nepustili do vedení. Skóre otevřel Tomáš Kvasnica přesnou ranou do sítě gólmana Fluryho. Slovenská posila zaznamenala pátou branku ve čtvrtém zápase za Bohemku.

O pár minut později bylo ještě veseleji. Stejně jako Kvasnica se z osy hřiště prosadil i Šimon Batkovič a v hale panovala skvělá nálada. Mírně ji narušil Radek Sikora, který snížil na 1:2 z pohledu Wileru, ale naši kluci měli před sirénou připravené ještě jedno eso v rukávu.

Matyáš Krebner zakončil perfektní individuální akci Karla Petráka a do šaten se šlo za stavu 3:1. Druhá třetina skončila stejným výsledkem, ale ze švýcarského pohledu. Za Wiler skórovali Max Wahlgren, Simon Laubscher a Gianluca Persici, domácí fanoušky potěšil Jakub Buršík. Po 40 minutách byl stav duelu 4:4.

V posledních periodě se dlouho čekalo na branku. A nakonec se UNYP arena dočkala jediné. Pořádně zamotané, ale vítězné. Krebner trefil skákající míček před Flurym a zřejmě teč obránce Bürkiho usměrnila balonek do sítě. Do Švýcarska si tak vezeme tříbodovou výhru a máme jistotu případného prodloužení. K postupu pak stačí remíza.

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians