Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Do Poháru mistrů s ideálním naladěním! Klokani na úvod Superligy porazili Tatran

Hned na úvod utkání jsme zažili pořádný šok. Po necelých dvou minutách jsme po gólech Meliše a Šindeláře prohrávali 0:2. Od té doby se nám podařilo zpřesnit obranu a fantastickým výkonem se v brance prezentoval Daniel Mück.

Druhá třetina už byla v naší režii. Jakub Buršík nejprve snížil na 1:2 a svůj první superligový gól za Bohemku zaznamenal Tomáš Kvasnica. Znovu se potvrdilo, že na Tatran známe recept a zápasy s ním patří k ozdobám ligy. Na Kvasnicův gól přihrával Jaroslav Petrák a jeho jméno si dobře zapamatujte.

Ani závěrečná dvacetiminutovka nepřinesla žádnou přestřelku. Bohužel i podruhé v duelu jsme prohrávali, Dana Mücka prostřelil Marek Beneš. Všechno nasvědčovalo tomu, že aktuální mistr prodlouží svou neporazitelnost ze základní části.

Pak ale přišla hra bez brankáře a osmnáct sekund před koncem dostal míček na florbalku Jarda Petrák. A nyní už víte, proč bylo třeba si pamatovat jeho jméno. I díky němu se nám podařilo jako prvnímu týmu po více než roce sebrat Tatranu body v základní části.

Prodloužení o výhře nerozhodlo, v nájezdech byl nakonec jediným úspěšným střelcem Šimon Batkovič. Výhra v Řepích nás ideálně naladila na středeční zápas Poháru mistrů, a doufáme, že naladila i vás! Nakupujte vstupenky a přijďte nás podpořit!

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany