Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky výrazně posílily, lovily uvnitř metropole

Trenér Michal Vojáček získal přestupy velmi kvalitní florbalistky, Agáta v loňském ročníku sbírala přes dva body na zápas v dorostenecké i juniorské lize. „Bylo by fajn tyto výsledky zopakovat i v Extralize žen, ale je jasné, že je to úplně jiná soutěž,“ uvedla v rozhovoru pro klubový web. Naší nové akvizici je navíc stále teprve 16 let, má tak potenciál stát se oporou a hvězdou našeho klubu.

Spolu s Agátou přichází z pražského celku Black Angles i naše nová strážkyně branky. Eliška se taky řadí mezi hráčky, které jsou perspektivní do dalších let a pro naše řady zajímavé. 16letá nová Klokanka má navíc zkušenosti i z juniorské reprezentace, a tak se máme na co těšit.

Poslední posilou je Barbora Špačková, která k nám zavítala ze Startu98. Z pražských Kunratic přichází florbalistka, která již má zkušenosti se ženskou extraligou a v posledních letech sbírala kolem bodu na zápas. I od Báry tak můžeme čekat pěkné výkony.

Všechny nové hráčky se nyní pilně připravují na náš první zápas sezony, který odehrajeme už příští víkend v Třinci. A doufáme, že se Klokanky představí v co nejlepším světle!

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians