Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
První ostrá příprava. Klokani startují cestu k Poháru mistrů

Ve středních Čechách se špičkový florbal bude hrát od 3. do 6. srpna. Kvalitu turnaje vyzdvihl i nejlepší střelec Bohemky z loňské sezony Jakub Buršík. „Čím kvalitnější týmy, tím lepší pro nás. Je důležité si vyzkoušet natrénované věci v těžkých zápasech,“ uvedl 22letý florbalista s důrazem na přípravu na Pohár mistrů a start Livesport Superligy.

Turnaj se odehraje systémem skupiny každý s každým a po dohrání zápasů bude vítězem tým s největším počtem bodů. Pro Klokany se jedná o první test před neustále se blížícím Pohárem mistrů a také první kontakt se švýcarským florbalem před sezonou 2023/24. Bohemka si také vyzkouší hru bez Filipa Formana, který tým opustil po loňské historické sezoně.

Trofej z loňského roku obhajuje pořádající Mladá Boleslav, která vstupuje do tohoto ročníku s novým trenérským štábem a také s posilami z vicemistrovských Vítkovic. Velkou motivaci porazit „Bolku“ má rozhodně i náš Matyáš Krebner, který se k nám vrátil právě z města automobilů.

Vstupenky na zápasy lze koupit v síti Ticketportal, případně je možné utkání sledovat v aplikaci StayLive. Přijeďte nás podpořit!

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany