Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Kutná Hora: DEN #6

Šestý den vrátil všechny tréninkové skupiny do běžného tréninkového režimu po úterním a středečním odpočinkovém dni. V dopoledních tréninkových blocích pokračovaly všechny týmy v nastaveném týdenním plánu, tak aby se přiblížily svému týdennímu cíli. Vzhledem k předchozímu odpočinkovému dnu tréninky v hale probíhaly ve vysoké kvalitě a s velkým nasazením všech hráčů. 

Po vydatném obědě se valná většina zeleného soustředění přesunula na místní zelený pažit, kde na dvou fotbalových hřištích svedla nelítostný boj o vítěze Ligy mistrů ve fotbale. Kategorie dorostenců a juniorů pokračovali v nácviku hry v útočném pásu, které následně pilovali ve večerních herních trénincích. 

Den okomentoval take náš trenér Václav Pechman: "Čtvrtek. Florbal! Opět? Nelži...Fakt. Rozbřesk. Budík. Ticho! Dělej. Chvilku. Prosím. Únava. Ibalgin? Nikdy! Houževnatost. Sebezapření. Vášeň. Raňajky. Znovuzrození. Video. Dlouhý. Široký. Bystrozraký. Sleduj. Vidíš? GDPR. Hala. Hráči. Trenéři. Tygr. Sestřelen. Golfem. Padá. Pořadatel! Zdravotník! George. Kellen. Chladí. Pálí. Léčí. Knedlíky. Špenát. Maso. Žáha. Pálí. Zlepšíme. Poradíme. Posloužíme. Hotovo? Nikoliv! Duely. Sebekoučink. Poezie. Symfonie. Aplaus. Dobrou."

Šestý den nám také okomentoval také hráč Miki Jaroš: "Ráno jsme šli nabrat sílu na snídani. Po snídani následoval halový trénink. Potom jsme šli na oběd a po něm jsme šli do potravin. Pak jsme šli na fotbalové hřiště hrát fotbalový turnaj. Nakonec vyhrál Bayern Mnichov. Po turnaji jsme šli na večeři nabrat síly na večerní trénink. Po tréninku následoval trest pro tým který prohrál zápas. Museli jsme běžet v trenkách po centru Kutné Hory a nakonec jsme šli vykoupat do potoka. Poté jsme šli na druhou večeři."

Doporučujeme se také kouknout na naše video, kde strávíte den s juniory Lukášem Doležalem a Eliášem Černým


Související fotogalerie

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians