Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani ve druhém čtvrtfinále rozdrtili Chodov. Jarda Petrák si připsal 5 bodů

Kdo čekal, že se Chodov poučí z prvního utkání, byl na omylu. Klokani nastoupili do zápasu ve velkém stylu a svého soupeře začali rozebírat už od úvodních minut. Góly si v úvodní třetině vzala na starost sourozenecká dvojice Petrákových, a jak se sluší, tak se oba bratři Jarda i Karel spravedlivě podělili o 4 branky rovným dílem. 

Ve druhé třetině pak na 5:0 zvýšil nejlepší střelec základní části Kuba Buršík a po polovině utkání se prosadil i Chodov z přesilové hry, za který snížil Tom Ondrušek.

Klokani měli v utkání hodně navrch a za druhým vítězstvím je hnala i velmi slušně zaplněná arena. Ta si kromě doprovodného programu užívala útočný florbal našich klokanů a diváci vytvářeli skvělou atmosféru.  

Závěr zápasu se pak zvrhnul v totální exhibici. Chodov musel otevřít hru a klokani si tuhle nabídku náramně užili. V 50. minutě už svítil na časomíře stav 9:2 a bylo prakticky hotovo. Gólově se za zelenobílé prosadil 2x Honza Řehoř, jednou Martin Kisugite a k tomu si Chodov vstřelil jednu vlastní branku. 

V poslední desetiminutovce se prosadili ještě Filip Forman, Vojta Bílek a Šimon Hronek, kteří uzavřeli na konečných 12:4 a potvrdili vedení Bohemky 2:0 v této sérii.

Čtvrtfinále se přesouvá na půdu Chodova na Jižní Město kde se v sobotu hraje od 18:00 a od 16:00.

Děkujeme všem fanouškům za podporu. Jste skvělí! Bohemka do toho!

OHLASY PO UTKÁNÍ:

SESTŘIH BRANEK:

Související utkání

Utkání - Muži A
12.3.2023, UNYP ARENA
Bohemians
12:4
4:0, 1:1, 7:3
Chodov

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany