Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Preview: Muži odehrají poslední zápas s Panthers

Mužský tým čeká poslední zápas před play-off a to s Panthers. Stejně tak, jako Bohemka začala sezónu s již zmiňovaným soupeřem, se stejným soupeřem ji také zakončí. Z předposledního zápasu se Spartou si klokani odnesli 3 body, kterými si zabezpečeli čtvrté místo. V tomto utkání jsou klokani papírově silnějším týmem a jejich výhra je povinností. V posledním utkání s Otrokovicemi to byl tvrdý boj a 3 body za výhru byly vydřené. Utkání skončilo výhrou klokanů poměrem 7:8, kdy se čtyřmi góly blýsknul Jaroslav Petrák a vítěznou trefu si připsal Jakub Buršík přesně 14 vteřin před koncem základní hrací doby.

Jak již bylo řečeno, Bohemka si zajistila výhrou v posledním zápase se Spartou čtvrtou příčku, ale to rozhodně neznamená, že toto utkání mohou vypustit a prohrát. Je to skvělá šance na přípravu do play-off. Pokud by ovšem Otrokovice vyhráli, tak by se mohli posunout na dvanáctou pozici, ovšem Pardubice, které mají náskok dvou bodů by museli v posledním utkání s Karlovými Vary prohrát, ale ani tak by je to bohužel nezachránilo od zápasu o udržení se v nejvyšší mužské florbalové soutěži.

Proto přijďte podpořit klokany na poslední zápas základní části a pojďme si ho společně užít. Od tohoto utkání můžete očekávat vysoké tempo, drama do posledních vteřin a vyrovnaný souboj.

Datum a čas utkání: Neděle, 26.2.2023 od 17:00

Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/ev...

Cena vstupenky: 100/60 Kč

Adresa haly: SC Řepy, Na Chobotě 420/16, Praha 17

Jak se k nám můžete dostat?

  • Autobus Autobus : Sportovní centrum Řepy 
  • Tramvaj Tramvaj : Sídliště Řepy 

Související utkání

Utkání - Muži A
26.2.2023, Sportovní centrum Řepy
Bohemians
11:5
4:3, 2:0, 5:2
Otrokovice

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany