Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani vezou 3 vydřené body

Velké komplikace našemu týmu přinesla 1. minuta 1. třetiny, kdy nám Česká Lípa uštědřila první vstřelený gól. Ve 4. minutě zlepšují muži svůj výkon a Bohemka se tak dostává do útoku a do střely jde Kawulok. Nakonec v čase 5:26 vstřeluje Jaroslav Petrák branku při asistenci Patrika Šebka. V následujících 3 minutách remizujeme s domácím týmem.

Domácí rozehrávají ve vlastním rohu, a tak si získávají šanci na další gól. Stane se tak přesně v čase 8:32, branku vstřeluje Daniel Štěrba s asistencí Štěpána Slaného. 

Po gólů Štěrby vyhrávají buly domácí, kteří jdou hned do útoku. Klokani rozehrávají ve vlastním rohu a po manipulaci se dostávají do útočných pozic, ale ani to nestačilo k tomu, aby se následná padlá branka připsala na naše konto.

Vavruška nahazuje před branku a Pekárek přidává další gól.

Vše se ale obratem mění a až do konce 1. části Bohemians ovládají zbylých několik minut. Čas 10:38 a branku vstřeluje Filip Forman, kterému asistoval Jakub Buršík. I přesto, že naši muži sázeli jeden gól za druhým, buly ovládali domácí. Náš tým v čase 11:16 vybojoval přesilovku a vyloučen byl Pekárek na 2 minuty za bránění ve hře. Za první třetinu naši nasázeli soupeři celkově 7 gólů.

Do 2. části jsme nevstoupili šťastně. V šanci se ocitá Jan Peška, ale branku netrefuje. Hned v čase 21:42 dává Ladislav Pekárek s asistencí Antonína Stárka gól. Po vstřeleném gólu buly opět získává 4CLEAN, který si v klidu připravuje další útok. Po nahrávce Pešky se nachází ve velké šanci Krajcigr, který vstřeluje nádherný gól.

V čase 24:02 přichází střídání brankáře a do branky se dostává Tomáš Hyršl. Rozdíl mezi Českou Lípou a Bohemkou je pouze jedna branka. Hosté to však nevzdávají a jdou do útoku. Domácí v rozmezí minuty přidávají další dvě branky a opět se ujímají vedení tohoto utkání. V útočném rohu naši muži přihrávají. Malič na Formana a Forman mu míček vrací. Po nekončícím drama dává branku Buršík, asistoval Petrák.

Buly vyhráváme my, ale domácí ihned napadají. Naši v útočných pozicích, kde jim z čepelí bere míček Slaný. Bohemka se nevzdává a míček získává Forman. Na hrací ploše probíhá neskutečně rychlá hra ze strany na stranu. V útoku jsme byli faulováni, a tak rozehrávají zelenobílí v útočném rohu. Po přihrávce domácího Pekárka jde do střely Štěrba. Společně s Koubou byli ve velké šanci, ale nedokázali se prosadit.

Máme tu poslední třetinu, která rozhoduje o tom, kdo ten večer odejde s třemi body a kdo se slzami.

První buly třetí třetiny vyhrávají hosté, kteří jdou do útoku. Klokani zkoušejí rozehrávat v útočném rohu a míček vrací na obránce. Ke konci 41. minuty dává gól Jakub Buršík, kterému asistoval Filip Forman.  V čase 45:11 je vyloučen Filip Forman na 2 minuty za sekání. Domácí tým získává větší šanci vyrovnat brankový rozdíl. Tomu se tak stane v 46. minutě. Prosazuje se Kopič po nahrávce Štěrby, domácí srovnávají z přesilové hry stav.

Výborný zákrok provedl Hyršl, který zabránil další vstřelené brance týmu Česká Lípa a usnadnil tak cestu k střelbě míčku do branky soupeře našemu týmu.

Ve 47. minutě zatloukl 10. hřebíček Samuel Virga s asistencí Jaroslava Petráka. V přestřelce jsme pokračovali i nadále a vraceli jsme České Lípě to, co jsme na začátku nedokázali. Další góly si připsali Karel Petrák, Buršík, Šebek a Jaroslav Petrák. Česká Lípa se vzchopila jen na odpověď v podobě jedné branky, kterou vstřelil v čase 50:43 Krajcigr.

Nejlepším hráčem utkání za domácí tým byl vyhlášen Ladislav Pekárek. Za hosty byl vybrán Jakub Buršík.

Konečný stav utkání je 11:14.

,,Zápasy byly podobný, samozřejmě to bylo intenzivnější, protože to bylo dlouho vyrovnaný, chvilku jsme vedli 1. třetinu, pak to bylo vyrovnaný až do konce. Myslím si, že pro fanoušky to bylo super, pro trenéry samozřejmě šílenost, v podstatě 11 gólů je tragédie, ale máme 3 body, takže částečně jsem spokojený. Rozhodovala kvalita," zhodnotil včerejší utkání trenér Michal Jedlička.

Ohlasy po utkání:

Sestřih z utkání:


Související utkání

Utkání - Muži A
1.12.2022, SH Česká Lípa
Č. Lípa
11:14
3:7, 5:1, 3:6
Bohemians

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians