Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Kutná Hora 2022: Den #12

Holky a kluci z bílého soustředění za sebou mají pátý den. Jelikož se už blížíme ke konci a tréninkové tempo je náročné, na některých z nás už jde vidět únava. Zatím to ale zvládáme.  

Před tím, než jsme se rozutíkali na tréninky, posílili jsme se pořádnou snídani. I dnes jsme se rozhodli využít všechny prostory, které Kutná Hora ke trénování nabízí. K dispozici máme 2 velké haly a ke sportování využíváme také venkovní prostory, kde se snažíme zlepšovat hlavně sportovní všestrannost.  

Dnešní den si kameru vzali na starost dorostenci a junioři společně s trenérem Mírou Hladíkem. Jak jejich den vypadal se můžete podívat v následujícím videu. 

Za mladší a starší žákyně Tereza Blažková: "Dnes jsme se v dopolední skills tréninku věnovali střelbě tahem. Ta nám šla tak dobře, že odpolední blok musel zahájit speciální trénink pro gólmanky. Potom jsme trénovali hru se zapojením bonusových hráčů a soustředili jsme se na útočnou hru. Kondiční blok jsme tentokrát nahradili hrami venku, potrápili jsme především mozkové závity při skládání Rubikovy kostky. Zlatým hřebem dne byly dva zápasy vedené samotnými hráčkami, které si zápasy jak trénovaly, tak pískaly. Všechny výkony byly skvělé, vyčníval nad ně ale rozhodující gól Barči, která se k nám připojila teprve včera a dnes absolvovala svůj úplně první florbalový trénink v životě."

Za dorostenky a juniorky Jiří Falta: "Po náročných úterních trénincích jsme dnes trochu zvolnili. Dopoledne opět střelecký trénink a po obědě zasloužený odpočinek. Následovala první část teambuildingu, ve které byly holky rozděleny do skupin a každá si vylosovala téma, které bude v zábavné formě ve čtvrtek prezentovat. Program podvečerního tréninku byl zápas, a to se vším všudy. Po napínavé bitvě se z vítězství nakonec radoval tým Cabiho. Večerní trénink byl bez florbalky, holky si zahrály basket a z vítězství se radoval tým Anity."

Připomínáme, že na našem klubovém Facebooku naleznete fotogalerii z dnešního dne. Zapomenout nesmíme ani na Instagram, kde Vám naše soustředění přibližujeme ve stories. 

Související fotogalerie

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians