Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Filip Forman sportovcem Prahy 4

V tradiční sportovní anketě Městské části Praha 4 je to vůbec poprvé, co zástupce našeho klubu zvítězil v této anketě a máme z toho velkou radost.

Fíďův úspěšný rok 2021 byl plný velkých sportovních úspěchů a jeho vítězství v této anketě se nebojíme označit jako hodně zasloužené.

V roce 2021 totiž jako kapitán juniorské reprezentace dovedl svůj tým k obhajobě zlata na domácím mistrovství světa v Brně a o několik měsíců později získal s reprezentací mužů bronz na šampionátu ve Finsku.

Na klubové úrovni k tomu pak můžeme přidat jeho herní přínos pro superligový tým klokanů, kapitánskou pásku na ruce, nebo vítězství v kanadském bodování Livesport Superligy. 

Ocenění Sportovce roku Prahy 4 mu bylo předáno z rukou zástupců Prahy 4 Zdeňka Kováříka a Jaroslava Mítha společně s předsedou PTU Jaroslavem Chvalným. Večerem provázela sportovní legenda Kateřina Neumannová, která se s naším kapitánem následně i vyfotila. 

Filipovi gratulujeme a přejeme ještě hodně podobných sezón, jelikož ta loňská stála rozhodně za to! Současně děkujeme Městské části Praha 4 za to, že vnímá naši činnost, sportovní úspěchy a fandí florbalu. 

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany