Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Jakub Buršík vystřílel hattrickem pokračování série!

Klokani zvládli již 5. čtvrtfinálové utkání, které se rozhodovalo až v nastavených deseti minutách. Na rozhodnutí jsme museli si museli počkat až do posledních dvou minut prodloužení, kdy se Patrik Šebek dokázal vymanit od mantinelu a prudkou přesnou střelou rozhoduje o výhře 5:6! Série bude tak pokračovat v sobotu 12. 3. 2022. 

V první dvacetiminutovce jsme mohli vidět hned pět branek! První branku sice vstřelili Klokani, ale Sparta dokázala srovnat a ještě navýšit své vedení. Klokani však dokázali využít přesilovou hru a vzápětí po ní vstřelit další branku a vzít si vedení 2:3 na svou stranu! 

Druhá třetina nám žádný zvrat nepřinesla. Mohli jsme spíše sledovat plno osobních dost vyhrocených soubojů a hru nahoru dolu bez výraznější šance. Vedení si tak Bohemka udržela 2:3. 

Třetí dějství bylo jedním velkým divokým západem. Sparta sice dokázala stav srovnat, ale ani né o minutu později odpověděl Jakub Buršík. Celá akce se opakovala ještě jednou, kdy o deset vteřin později Sparta opět srovnala. Jakub Buršík, ale dokončil svůj hattrick a poslal Klokany opět o vedení. Když už to vypadalo že si Klokani svůj náskok udrží, bylo vše jinak! Patnáct vteřin před koncem dokázal sparťanský Martin Garčar stav srovnat na 5:5 a rozhodovat, tak muselo prodloužení.

Jako v předešlém zápase nechtěl ani jeden z týmů udělat chybu. Na branku jsme si museli počkat až do osmé minuty prodloužení. Po sparťnském protiútoku se dostali do útoku Klokani a když se Patrik Šebek vymotal od mantinelu jasnou a prudkou střelou rozhodl utkání! Klokani tak vyhrávají 5:6 a prodlužují sérii do 6. čtvrtfinále. 

Nejlepší hráč: Jakub Buršík

Autor: Julie Chaloupková

Související utkání

Utkání - Muži A
10.3.2022, UNYP ARENA
Sparta
5:6pp
4:6, 0:0, 6:4, 0:1
Bohemians

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians