Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Sebastian Rod před Play-off :

Při výběru soupeřů do pla-yoff čekali Klokani na svého soupeře až do samotného závěru. Kdy na Klokany zbyla pražská Sparta a tak budeme moct sledovat vypjaté střety a vyhrocené zápasy až do samého konce. První dva zápasy odehrají Klokani na půdě Sparty. Před Play-off jsem vyzpovídala Sebastiana Roda.

Ahoj, jak bys zhodnotil zpětně sezónu?

" Ahoj, vzhledem k tomu, že máme celkem mladý tým bych sezónu hodnotil určitě pozitivně. Odehráli jsme velké množství kvalitních zápasů, které doprovázel celosezónní herní posun a mimo prosincový výpadek to i výsledkově bylo v pohodě."

Do play-off na vás zůstala  Sparta, koho jsi ty čekal? 

" To, že nám padne Sparta byla asi nejpravděpodobnější varianta a s tím jsem i taky tak trochu počítal celou dobu. Nicméně ale ještě byla možnost, že pokud by postoupila Ostrava, čtvrtfinále bychom sehráli s Tatranem, což by zajímavá série byla stoprocentně taky. "

Jak myslíš že budou utkání se Spartou probíhat? 

" Zápasy se Spartou budou, jako vždy, dost vyhrocený. Se Spartou to nikdy není ani tolik o speciální herní přípravě, jako o mentální odolnosti a psychice, a to především kvůli tomu jak se na hřišti prezentují. Tím ale nechci nijak shodit jejich velkou herní a individuální kvalitu, která už delší dobu roste a určitě bychom ji podceňovat taky neměli. "

Čím můžete Spartu porazit a na co si naopak dát pozor? 

" Spartu si myslím porazíme, pokud se nenecháme psychicky srazit, budeme všichni táhnout za jeden provaz a udržíme si po celou sérii náš herní styl. Pozor si teda, jak jsem již zmiňoval, musíme dát hlavně na to se nenechat ničím rozhodit a soustředit se na hru. "

Co bys vzkázal divákům?

" Divákům bych vzkázal ať se přijdou podívat a podpořit nás, bude to vyrovnaná a vyhrocená série, v který se bude hrát atraktivní florbal. Rozhodovat bude každý detail včetně fanouškovské podpory, proto budeme potřebovat úplně každého! " 


Autor: Julie Chaloupková


Související utkání

Utkání - Muži A
26.2.2022, UNYP ARENA
Sparta
4:3
2:0, 6:4, 0:2
Bohemians

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany