Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Pavel Čihák: Vítězství psychice pomůže hodně, protože černou sérii jsme si vybrali v prosinci.

Muže v neděli 16. 1. 2022 čekalo utkání 23. kola základní části na půdě FBC Liberce, po velmi povedených dvou třetinách si tak připisují 3 body do tabulky po výhře 3:9.

Klokani měli výborný vstup do začátku, kdy prvních 15 minut Liberec k ničemu nepustili a dostali se do vedení 0:4. Pochybení přišlo právě v posledních 5 minutách třetiny, kdy Liberec dal dvě slepené branky za sebou 2:4.

Druhá třetina měla velmi podobný průběh. Klokani sice neproměnili trestné střílení, ale i přesto si dokázali třetinu převrátit na svou stranu a to dalšími čtyřmi brankami 2:8.

Ve třetí části jsme mohli vidět od Bohemky velmi zodpovědnou hru, kdy balonek drželi převážně na svých čepelích a Liberec neměl tak šanci hosty ohrozit. V posledních 10 minutách nejdříve navýšili Klokani o jednu branku a Liberec se snažil už jen dotahovat, ale kromě dvou branek se jim toho víc nepodařilo. ¨

Klokani si tak odváží ze hřiště FBC Liberec důležité 3 body do tabulky a stále tak drží 5. příčku v tabulce se ztrátou jediný bod na Spartu Prahu.

Nejlepší Hráč: Pavel Čihák

Autor: Julie Chaloupková

Související utkání

Utkání - Muži A
16.1.2022, SH Dukla Liberec
Liberec
4:9
4:8, 0:8, 4:2
Bohemians

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany