Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani v Otrokovicích bez bodu

V první třetině padlo hned 5 branek. Sledovali jsme velmi aktivní první část z obou stran. Vedení se nejprve ujali domácí avšak hráč klokanu Karel Petrák rychle stav srovnal. Otrokovice však dokázali využít obou svých příležitosti a odskočili o dvě branky do vedení. Za snížení stavu stál opět Karel Petrák 3:2. 

Nejprve to vypadalo, že druhá část se vyvede lépe klokanům, kdy stav dokázal srovnat Ivan Tomčo, který se do týmu vrátil po zdravotních trablů. Otrokovice však dokázali vstřelit navyšujicí branku. Klokani dostali možnost využít přesilovou hru, ale výhodu nevyužili. Otrokovice dokázali 10 minut druhé třetiny překlopit na svou stranu a odskočili o celé 4 branky na 7:3! 

Otrokovice dokázali na začátku třetí třetiny své vedení navýšit. V 10. minutě se klokanům podařilo prolomit smůlu v rozmezí pěti minut si dokázal připsat hattrick Patrik Šebek a snížil tak vedení Otrokovic o dvě branky. Již čtvrtou branku si připsal Patrik Šebek, ale bohužel pro Klokany to byl poslední gól v zápase. Naopak Otrokovice dokázali 40 vteřin před koncem vstřelit ještě jeden gól. Klokani tak prohrávají v Otrokovicích 7:9. 

Nejlepší hráč: Kryštof Krbec 

Autor: Julie Chaloupková



Související utkání

Utkání - Muži A
22.12.2021, SH Štěrkoviště Otrokovice
Otrokovice
9:7
6:4, 8:2, 4:8
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians