Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani nestačili při derby na Spartu

Začátek zápasu se lépe vydařil domácí Spartě, která dokázala ihned vybojovat balonek a uzamknout Bohemians na své polovině. Klokani se snažili odolávat, ale Spartě se podařilo nakonec vstřelit gól a ujmout se vedení. Odpověď Bohemky přišla až v polovině třetiny, kdy stav srovnal Jan Malič. Koncem třetiny si však Sparta vzala vedení zpět na svou stranu 1:2. 

Druhou část začali lépe hráči Sparty, kdy se ujali balonků a uzavřeli Zelenobílé na své polovině. Hrál se velmi agresivní a atraktivni florbal pro fanoušky, kteří do haly zavítali. Z druhé části nejvíce vytěžili hráči sparty, kdy dokázali vstřelit dva slepené góly v rozmezí pár vteřin a odskočili tak do tří brankového vedení 1:4. 

Třetí třetinu rozehrála lépe Bohemka, kdy se po buly vydala okamžitě do útoku, ale střelu si pohlídal domácí gólman. Sparta dokázala znovu svůj náskok navýšit o další branku. Na obdrženou branku dokázal nejlépe reagovat Kryštof Krbec a snížil sparťanské vedení. Zelenobílý zkoušeli hru bez golmana, ale nedokázali najít skulinku ve sparťanské obraně a naopak inkasovali další dva góly do prázdné branky. Čtyři minuty před koncem dokázal využít přesilovou hru Bohemians Jan Malič. Klokani se snažili se zápasem ještě něco udělat když znovu hráli bez golmana, ale inkasovali další dvě branky. Bohemians tak prohrávají se Spartou 3:9. 

Nejlepší hráč: Vojtěch Bílek 

Autor: Julie Chaloupková



Související utkání

Utkání - Muži A
20.12.2021, UNYP ARENA
Sparta
9:3
4:2, 4:0, 10:4
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians