Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokany čeká utkání s mistrem. Vstup na utkání zdarma pro školáky

18. kolo Livesport Superligy přinese pro klokany poslední domácí utkání tohoto roku. Na UNYP Aréně se už tento pátek 17.12.2021 představí hráči Bohemians proti soupeřům z Mladé Boleslavi. Utkání začíná v 19:30 a v hlavní vchod bude otevřen už od 18:30. Speciálně zveme studenty základních a středních škol, kteří mají vstup na zápas zcela zadarmo.   

Čeká nás zajímavý duel proti mistrům republiky. Do utkání nastoupí také několik reprezentantů národního týmu, kteří se společně zasloužili o bronz z Mistrovství světa v Helsinkách. Bohemku v barvách České republiky reprezentoval nejproduktivnější hráč superligy, Filip Forman. Mladá Boleslav měla větší zastoupení, celkem 5 hráčů. Klokani se budou chtít dotáhnout na třetí Vítkovice, na které aktuálně ztrácí 4 body. Všichni tedy budeme potřebovat vaší podporu na tribuně.  

Na všechny naše členy čeká v pátek na utkání překvapení. Jelikož se blíží Vánoce, pro všechny jsme si přichystali drobnou pozornost v podobě vánočního dárečku, který bychom Vám rádi na utkání předali. Budeme moc rádi, když rozdáme co nejvíce dárků a na tribuně uvidíme co nejvíce naších členů.  

VSTUPENKY  

Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji na TICKETPORTÁLU nebo přímo v hale na pokladně. Cena vstupenky je stanovena na 50,- Kč. Pro děti a mládež do 15 let a ZTP na 30,- Kč.  

Naši hráči a hráčky si můžou vyzvednout svůj poukaz na volný vstup pro sebe a rodiče na svých trénincích.   

HYGIENICKÉ OPATŘENÍ  

Diváci (výjimka u dětí do 12 let) musí nadále na základě platných vládních nařízení doložit jedno z níže uvedených potvrzení:  

  • potvrzení o absolvování RT-PCR vyšetření nejdéle 72 hodin před akcí s negativním výsledkem   
  • potvrzení o očkování proti nemoci covid-19, přičemž od jeho dokončení uběhlo nejméně 14 dnů   
  • potvrzení o prodělání nemoci covid-19 ve lhůtě 180 dnů 

V prostorách haly musí mít diváci nasazený respirátor FFP2/KN95.  

JAK SE DOSTANETE DO HALY?  

Zastávka metra: linka trasy B, Českomoravská   

Zastávka tramvaje: Divadlo Gong 

Související utkání

Utkání - Muži A
17.12.2021, UNYP ARENA
Bohemians
3:10
4:4, 2:10, 0:6
Boleslav

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians