Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Vánoční kolekce ve Fanshopu!

Nejkrásnější čas v roce se nezadržitelně blíží a my jsme si pro vás přichystali pár tipů na vánoční dárky z oblíbených produktů, ale i novinek z Fanshopu.

Kraťasy s kapsami jsou naší novinkou. Jsou pohodlné, využitelné jak na sport, tak na běžné nošení.  

Další novinkou jsou ponožky ve dvou variantách – kotníkovéprodloužené. Ponožky jsou tradiční součástí každé vánoční nadílky, proto s jejich nákupem dlouho neváhejte.  

Poslední novinkou jsou čelenky. Vybírat si můžete ze dvou barevných kombinací. V nabídce je zeleno-bílá a černo-růžová varianta.  

Velkou novinkou, a to doslova, je i možnost objednávky speciálních tapet a samolepek na stěnu s vlastní fotkou a designem. Pod stromeček vám rádi vytiskneme také například velkoformátové fotografie.   

Pro ty, kteří si chtějí užít Vánoční svátky s tématikou Bohemians naplno, jsme přichystali také nové vánoční samolepky. Ty si představíme už příští týden.

Čepice FbŠ Bohemians ve dvou barevných variantách – černá a šedá dostupná jak pro děti, tak pro rodiče. Sladit se tedy může pod vánočním stromečkem celá rodina!  

Součástí Vánoční kolekce je také šála, ručník, polštář či snapback. Všechny tyto věci si můžete zabalit do našeho gymsacku. Nemusíte se ale omezovat jen Vánoční kolekcí, vybírat si můžete z celé nabídky na e-shopu.  

Ke každé objednávce od nás navíc dostanete i malý dárek v podobě samolepky Bohemians.  

Pokud si zboží přejete zaslat poštou nebo Zásilkovnou a udělat někomu blízkému naší kolekcí radost pod stromečkem, tak prosíme objednávejte nejpozději do neděle 12.12., jinak vám už bohužel neumíme garantovat, že k Vám objednávka dorazí včas. Svoji objednávku si můžete vyzvednout i osobně, objednávat tak můžete do středy 15.12. a vyzvedávat do pátku 17.12.  

Blíží se i termín hromadné klubové objednávky v Exesportu. Vámi vybrané produkty nám zasílejte do 30.11. na e-mail sekretar@fbsbohemians.cz Posílejte prosím konkrétní odkazy na produkty, ať se nemůžeme v objednávce zmýlit. Sleva 50 % se vztahuje na vybavení značek Oxdog, Freez a Exel a platí z původní ceny produktu. 

Klokani a klokanky, přejeme vám příjemné vánoční svátky plné zdraví, pokoje a lásky.   

Hezké Vánoce přeje tým FbŠ Bohemians :-)

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians