Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Premiéra mužského týmu již tuto sobotu

Už tuto sobotu 11.9. začínáme. Muži nastoupí v úvodním zápase nové sezóny proti hráčům České Lípy. Utkání se odehraje ve sportovní hale SK Slavia Praha od 16:00.  

Mužský kádr zaznamenal před začátkem sezóny několik významných změn jak v hráčském, tak v realizačním týmu. Klokani jsou bohatší hlavně o slovenské posily. Z týmu Floorball Thurgau přichází Matúš Gajdoš a z bratislavských Snipers Peter Steller. Tým posílí také Ivan Tomčo, Šimon Batkovič, Peter Hrabčák nebo také Karel Petrák z Panthers Praha. 

Místo asistenta trenéra po boku Michala Bedlu Jedličky bude zastávat Jozef Grega.               

Během utkání se můžete těšit na bohatý doprovodný program, přestávkové soutěže, čeká nás také celoklubové focení mládeže a grilování před halou. V sobotu startuje také celosezónní soutěž.  

CELOSEZONNÍ SOUTĚŽ – O CO JDE?  

Celosezónní soutěž startuje již tuto sobotu na prvním zápase klokanů. Poběží celou sezónu a vyvrcholí na posledním utkání mužů, kde nás bude čekat tombola se zajímavými cenami, jako například auto na víkend nebo návštěva v zábavném parku TEPfactor.  

Soutěž jsme rozdělili do dvou kategorií, a to na tombolu pro rodiče a dospělé a tombolu pro děti. Podmínkou zapojení do tomboly je účast na minimálně deseti Superligových utkáních mužů. Na úvodním utkání v sobotu 11.9. budou na pokladně k dispozici klubové permanentky (pro členy k vyzvednutí, pro ostatní fanoušky k zakoupení), na které se budou sbírat razítka za účast na utkání. Platná permanentka s minimálně 10 razítky bude následně zařazena do tomboly.  

VSTUPENKY    

Vstupenky si můžete zakoupit na TICKETPORTÁLU nebo přímo v hale na pokladně. Cena vstupenky je stanovena na 50,- Kč a pro děti, mládež do 15 let a ZTP na 30,- Kč. Pro členy klubu jsou již tradičně připravené členské permanentky.     

HYGIENICKÉ OPATŘENÍ  

Diváci (výjimka u dětí do 6 let) musí nadále na základě platných vládních nařízení doložit jedno z níže uvedených potvrzení:  

  • potvrzení o absolvování RT-PCR vyšetření nejdéle 7 dní před akcí s negativním výsledkem  
  • potvrzení o absolvování antigenního vyšetření nejdéle 72 hodin před akcí s negativním výsledkem  
  • potvrzení o očkování proti nemoci covid-19, přičemž od jeho dokončení uběhlo nejméně 14 dnů  
  • potvrzení o prodělání nemoci covid-19 ve lhůtě 180 dnů  
  • potvrzení školy či čestné prohlášení o absolvování antigenního vyšetření ve škole nejdéle 72 hodin před akcí s negativním výsledkem  

V prostorách haly musí mít diváci nasazený respirátor FFP2/KN95.  

JAK SE DO HALY DOSTANETE?   

Do haly je dobrá dostupnost z tramvajové zastávky Kubánské náměstí (250 m) směrem do areálu Slavie Praha.   

BOHEMKA DO TOHO!

Související utkání

Utkání - Muži A
11.9.2021, SH SK Slavia Praha
Bohemians
10:6
6:2, 6:8, 8:2
Č. Lípa

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany