Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
BOHEMKA SE CHYSTÁ DO BOJE

Start nové sezóny se nezadržitelně blíží a my jsme rádi, že vás můžeme opět pozvat do hal. Po dvouměsíční tvrdé dřině všech našich týmů se už tuto sobotu 11.9. společně vracíme plní sil a motivace na hrací plochy. Nastupuje hned několik týmů. Nejdříve nás čeká soupeř z Olomouce, proti kterému nastoupí naše klokanky. Utkání začíná ve 13:00. Hned po ženách od 16:00 nás a naše klokany čeká Česká Lípa. Oba zápasy se odehrají ve sportovní hale na SK Slavia Praha. Věříme, že s vámi na tribuně zvládneme soupeře společně porazit.  

Mimo superligové klokany a klokanky čekají první zápasy a turnaje nové sezóny také naše mládežnické týmy. 

NA CO SE TĚŠIT?  

Superligové týmy FbŠ Bohemians jsou obohacené o nové posily z Českých týmů a ze Slovenska. Noví hráči a hráčky se představí už tuto sobotu 11.9. na prvním domácím utkání. 

K utkáním je připravený zajímavý doprovodný program. Pro naši mládež je nachystané celoklubové focení s profesionálním fotografem. Pro všechny fanoušky pořádáme grilování před halou, na které vás chceme také srdečně pozvat. Přijďte si vychutnat dobré jídlo, občerstvení a spoustu zábavy již tuto sobotu. Chystáme pro vás také celosezonní soutěž, jejíž podmínky se dozvíte už brzo.  

VSTUPENKY  

Vstupenky si můžete zakoupit na TICKETPORTÁLU nebo přímo na hale na pokladně.  Cena vstupenky je stanovená na 50,- Kč a pro děti a mládež a ZTP na 30,- Kč. Pro členy klubu jsou již tradičně připravené permanentky.  

JAK SE DO HALY DOSTANETE?  

Do haly je dobrá dostupnost z tramvajové zastávky Kubánské náměstí (250 m) směrem do areálu Slávie Praha.  

Související utkání

Utkání - Muži A
11.9.2021, SH SK Slavia Praha
Bohemians
10:6
6:2, 6:8, 8:2
Č. Lípa
Utkání - Ženy A
11.9.2021, SH SK Slavia Praha
Bohemians
5:6pn
2:2, 2:6, 6:2, 0:1
Olomouc

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany