Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Fantasy Florbal pro charitu

Své schopnosti budeš moci poměřit s dalšími florbalisty a florbalistkami. A je jedno jestli běžně hraješ, chytáš, pískáš, trénuješ, nebo fandíš. Nyní budeme mít všichni stejné podmínky.

Máš virtuálních 100 000 Kč, za které si můžeš koupit jakéhokoliv hráče hrajícího playoff Superligy. Ale pozor, nemůžeš mít všechny hvězdy. Sestavíš si tvůj nejlepší tým a pak už budeš jenom z tepla domova sledovat, jak se tvým hráčům daří v jejich zápasech.

V žebříčku pak můžeš sledovat jak se daří ostatním Fantasy Trenérům v honbě za titulem. Buď ty ten nejlepší!

Jak se přihlásit?

Napiš nám na e-mail fantasy.florbal@gmail.com tvé jméno a pro zajímavost komu budeš fandit v playoff. Nazpátek ti pošleme všechny důležité informace o hře.

Vzorový text emailu: „Ahoj, prosím o registraci do Fantasy Florbalu, jmenuji se Pepa Novák a v playoff budu fandit Bohemce.

Florbalem pro charitu

Abys mohl soutěžit, musíš zaplatit startovné ve výši 50 Kč. Platbu proveď převodem na transparentní účet 2401953848/2010.

Pokud chceš poslat částku vyšší, než základní startovné, budeme moc rádi. 100% ze startovného půjde na charitativní účel
y, které zvolí vítěz celé soutěže a tím můžeš být právě Ty! 

Jaká jsou pravidla?

Do svého týmu draftuješ deset hráčů do pole a jednoho brankáře. Hráče pak rozdělíš do dvou formací. První formace získá dvojnásobek bodů.

Jednoho ze svých hráčů zvolíš kapitánem, který pak získá dvojnásobek bodů. (Máš-li kapitána v první formaci, získá dohromady čtyřnásobek připsaných bodů, v druhé formaci získá dvojnásobek.)

Každý hráč má danou svou cenu. Hodnota tvého týmu nesmí přesáhnout 100 tis. Kč

Do svého týmu můžeš draftovat maximálně pět hráčů plus brankáře z jednoho superligového týmu.

Jedno soutěžní kolo zahrnuje dva zápasy v každé sérii, to znamená sobotní a nedělní zápas, popřípadě i pondělní TV utkání. Pro zápasy hrané ve všední dny bude určeno speciální kolo.

Svůj tým můžeš upravovat před každým kolem od úterý do pátku. V neděli a v pondělí hraješ se stejným týmem jako v sobotu.

Před speciálním kolem můžeš svůj tým upravovat do půlnoci před zápasem.

Body jsou hráčům přičítány podle oficiálních statistik Českého Florbalu.

NÁHLED:


Sleduj nás na sociálních sítích!

Na našich sociálních sítích budeme zveřejňovat všemožné zajímavosti ohledně probíhající soutěže. Sleduj nás na InstagramuFacebooku.

Shrnutí celého projektu ve videu:

Bodování:

1. formace x2
Kapitán x2 
Kapitán v 1. formaci x4
* Brankář musí odchytat celý zápas
** Brankář musí odchytat alespoň 10 minut

Přejeme ti hodně štěstí a zábavy!

Kontakt:
Antonín Palatínus
tel.: +420-723-725-809
e-mail: fantasy.florbal@gmail.com

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany