Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Ženy se vrací na palubovky. V sobotu v Boleslavi a v neděli doma proti Ostravě

Po dlouhé nucené přestávce se na hrací plochy vrací také ženy. O víkendu je čekají rovnou dvě utkání. V sobotu, 23.1. vycestují ženy do Mladé Boleslavi, kde se od 15:00 odehraje 12. kolo Extraligy žen. Mladá Boleslav má za sebou 5 utkání, po kterých se se 6 body nachází na sedmém místě v tabulce. Ženy jsou po pěti odehraných zápasech a s třemi body na 10. příčce v tabulce. Zvítězit tedy budou chtít určitě oba týmy.  

Po dlouhé pauze se těšíme, že opět naskočíme do zápasu a že prodáme natrénované hodiny, které jsme plnily individuálně. Mladé Boleslavi máme co vracet a věřím, že domů odvezeme 3 body. V neděli nás čeká těžký soupeř, proti kterému nemáme co ztratit a můžeme jenom překvapit.” takhle zhodnotila návrat na palubovky hráčka žen, Adéla Bočanová.  

V neděli, 24.1. přivítáme v hale v Dolních Břežanech soupeřky z Ostravy. Utkání začne v 16:00. Obnovení extraligové soutěže žen bude jako u mužů, rovněž bez diváků. Zápas vám přinášíme v online formě. Můžete ho sledovat živě prostřednictvím platformy tvcom.cz.  

Srovnání týmů: 

Ostravě se podařilo vyhrát všech 5 utkání, a jsou tedy s plným počtem bodů na vedoucích příčkách v extraligové tabulce. Ve statistikách je na vstřelené branky úspěšnější Ostrava, které v pěti zápasech rozdala celkově až 49 gólů. Klokankám se podařilo vstřelit 20 branek. Favoritem utkání by tedy měla být Ostrava. My ale věříme, že ženy o cenné body zabojují a dotáhnou zápas do úspěšného konce.   

Proč si utkání žen v neděli od 16:00 pustit?  

Tak, jako jste zvyklí ze zápasů mužů, tak i na zápas žen pro vás chystáme online přenos. Zápasem vás budou provázet 2 komentátoři. Jedním z nich bude Matyáš, kterého baví komentování florbalových utkání tak, že přijal pozvání i na komentování ženských zápasů. Jméno druhého komentátora vám odhalíme na online přenosu.  

Do první přestávky jsme si pro vás přichystali soutěž. Ta bude probíhat na našem klubovém Instagramu, prostřednictvím Instastories. Soutěž bude spuštěna po první třetině a vítěze budeme losovat hned po skončení utkání. Hrát se bude o merchandising Bohemians z našeho Fanshopu. 

Podaří se ženám zdolat Ostravu a odnesou si z Břežan 3 body? Nepromeškejte obnovení extraligové soutěže žen a pusťte si nás už tuto neděli, 24.1. od 16:00 na tomto odkazu:    

BOHEMKA DO TOHO! 

Související utkání

Utkání - Ženy A
24.1.2021, SH Dolní Břežany
FbŠ Bohemians
4:5pn
2:1, 2:1, 0:2, 0:1
FBC ČPP OSTRAVA
Utkání - Ženy A
23.1.2021, Nová MSH Mladá Boleslav
FA MB
5:6
1:3, 0:0, 4:3
FbŠ Bohemians

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians