Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Představujeme Vánoční kolekci

Jelikož to teď se sportem bylo těžší a zápasy se musely hrát nejdřív bez vás, našich věrných diváků, a pak vůbec, chtěli bychom vám náš společný klub přiblížit alespoň o Vánocích. A proto si pro vás náš Bohemácký Ježíšek přichystal pár produktů z Vánoční kolekce.   

Kolekce se skládá celkově z 8 produktů. Obsahuje věci, které by neměly chybět ve výbavě žádného správného Bohemáka, kterými jsou například šála, čepice, kšiltovka nebo polštář. Naleznete v ní také produkty jako naši roušku, která je skvělým pomocníkem ale i doplňkem posledních dní, ručník, který můžete využít například při cvičení až se nám opět otevřou posilovny a zabalit si ho můžete například do našeho gymsacku. Posledním produktem z kolekce je klíčenka. Nemusíte se ale omezovat jen Vánoční kolekcí, vybírat si můžete z celé nabídky na e-shopu, co se vám zalíbí. Je to jen na vás. Některé z produktů jsme pro vás zlevnili, a na e-shopu je naleznete za akční ceny.

Ke každé objednávce od nás dostanete i malý dárek v podobě samolepky Bohemians. 

Objednané zboží vám samozřejmě doručíme tak, abyste s ním mohli udělat radost někomu blízkému pod stromečkem. Objednávejte nejpozději do pátku 11.12. pokud si ho přejete zasílat poštou jinak vám už bohužel neumíme garantovat, že k vám objednávka stihne dorazit včas. Pokud byste si ale zboží chtěli vyzvednou osobně, objednávat můžete ještě do středy 16.12. Náš Ježíšek tu bude do pátku 18.12., a tak vám vaši objednávku může předat osobně.   

Blíží se i termín hromadné klubové objednávky v Exesportu. Vámi vybrané produkty nám zasílejte do 30.11. na email sekretar@fbsbohemians.cz. Posílejte prosím konkrétní odkazy na produkty, ať se nemůžeme v objednávce zmýlit. Sleva 50% se vztahuje na vybavení značek Oxdog, Freez a Exel a platí z původní ceny produktu. 

Ať už si na Vánoce vyberete něco z  Vánoční kolekce Bohemians, z e-shopu anebo ne, věříme, že prožijete svátky plné pokoje a lásky,  

Hezké Vánoce přeje tým Bohemians.   

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians