Muži A
Florbalová škola Bohemians

Muži A Superliga florbalu

Předvýběr.CZ Florbal MB - FbŠ Bohemians

pondělí 17.10.2022 19:40 | 8XM1-A043|Livesport Superliga, 7. kolo @ MSH Mladá Boleslav
6:10
1:2, 5:5, 0:3
Předvýběr.CZ Florbal MB
FbŠ Bohemians
Klokani jasně přehráli mistra. Buršík nastřílel hattrick
Pondělní televizní utkání nabídlo parádní reklamu na florbal se zlatou tečkou pro zelenobílé.

Bláznivý zápas na obě strany před televizními kamerami odstartoval lépe pro Boleslav, která šla v 5. minutě do vedení, ale to bylo také naposledy, kdy v utkání vedla. Klokani se oproti minulému utkání zlepšili v obraně, a to se samozřejmě odrazilo i v útočné fázi. Vyrovnání v 11. minutě zařídil premiérovou brankou Šimon Hronek a ještě do přestávky strhnul vedení na naší stranu Kuba Buršík. 

Snový vstup do druhé části pak klokani odstartovali brankou Járy Petráka. O 50 sekund později přidal druhou branku Kuba Buršík a aby toho nebylo málo, tak za další 2 minuty zvyšoval skóre Patrik Rozkovec na průběžných 1:5. Boleslav musela sáhnout k time-outu a ten ji také nastartoval. Domácí rychle snížili na 3:5, ale po další chybě se mohl Kuba Buršík radovat z hattricku a klokani vedli 3:6. Ani to však Boleslav nepoložilo. 3 branky domácích znamenaly vyrovnání na 6:6 a když už to vypadalo, že se i za stejného výsledku půjde do šaten, tak si vteřinu před koncem vzal slovo Honza Malič a vrátil klokanům vedení (6:7).

V poslední části byli klokani často pod očekávaným tlakem, ale Boleslav neměla svůj den. Byli to naopak zelenobílí, kteří školili domácí v efektivitě zakončení, a tak góly přibývaly pouze na straně hostů. Jára Petrák druhou brankou dodal klokanům klid. Filip Forman v 56. minutě nasměřoval 3 body směr Praha a po trefě Honzy Řehoře do odkryté klece v poslední minutě bylo hotovo.

Klokani podali parádní výkon a už v neděli se na vás těší na UNYP Areně, kde od 18:00 vyzvou Black Angels, tak je přijďte podpořit.

ROZHOVORY PO UTKÁNÍ:

SESTŘIH BRANEK: 

Informace o utkání